Hoe maak je een slagvolgorde maken

Goede strategie en coaching is essentieel in het honkbal. Dit geldt ook voor het maken van een effectieve slagvolgorde. Deze gids geeft een beschrijving van elke plek in de bestelling en u helpen uw hitters regelen.

instructies

Hoe maak je een slagvolgorde maken

1 De lead-off slagman moet iemand die is snel en kan consequent te krijgen op basis hetzij door middel van wandelingen of treffers zijn. Macht is niet zo belangrijk in deze stand; in plaats daarvan, bent u op zoek naar een speler met een hoog op-base percentage en de mogelijkheid om basissen te stelen. Een snelle honkloper en consequente beslag op de top van de line-up is een gegarandeerde manier om run van uw team productie te verhogen.

2 De tweede slagman moet redelijk vergelijkbaar met de lead-off hitter zijn. Maar in deze positie, slaan is veel belangrijker dan snelheid, omdat, idealiter, moet deze speler proberen om de lead-off slagman dichter bij huis te verplaatsen. Nogmaals, je wilt consistentie op deze plek, ten gunste van spelers met een hoge on-base percentage.

3 Deze positie dient het makkelijkst te identificeren. Uw beste all-around hitter vleermuizen derde. Deze speler kan niet de hoogste gemiddelde van het team, maar zal hij / zij de beste balans van het contact en de macht raken hebben. Hoewel een goede kracht hitters vaak hit schoon te maken, of vierde, hoge algemene vaardigheden van de speler maakt het een noodzaak om ze derde om ervoor te zorgen dat ze te plaatsen vleermuis in de eerste inning.

4 In het opruimen of vierde positie moet je team de beste macht hitter. Als de beste vermogen hitter is uw beste all-round speler, zal hij / zij al derde in de orde zijn, zodat in dat geval moet dit uw second-best macht hitter zijn. Als de speler komt aan slag in de eerste inning, is het waarschijnlijk dat er ten minste één loopzool en dit beslag verantwoordelijk voor het verkrijgen van een treffer die de loper huis zal brengen.

5 Na de derde en vierde slagmensen, moet de vijfde persoon in de volgorde van het team op twee na beste macht hitter zijn. Als het opruimen hitter niet in slaagt om de lopers te scoren, maar niet het einde van de inning, de vijfde beslag neemt de verantwoordelijkheid van het zetten van runs op het bord. De derde, vierde en vijfde beslagen moet het team de beste macht hitters en het meest in staat om extra-base hits.

6 Op de zesde plaats in de volgorde, de line-up begint om. Idealiter zou dit beslag vergelijkbaar met uw lead-off hitter zijn. Hij / zij moet een vrij consistente hitter en een capabele baserunner zijn; Echter, deze persoon waarschijnlijk is niet zo ervaren als de eerste slagman in deze gebieden.

7 De zevende, achtste en negende positie moet je drie meest inconsistent hitters. Traditioneel worden deze drie spelers gerangschikt van de meest productieve (zevende beslag) naar de minst productieve (negende beslag). Doorgaans is er weinig strategie die betrokken zijn bij het regelen van deze hitters, maar sommige coaches kiezen voor de achtste en negende slagmensen schakelen. Deze tactiek beoogt een iets betere hitter aan het einde van de opstelling die eerder de inning voort en brengen de bovenkant van de orde liever dan de derde nul gezet.

Hints

  • Houd in gedachten dat hoe hoger een speler vleermuizen in de volgorde, hoe meer plaatverschijningen ze zullen per spel. In de loop van een seizoen, dit maakt een aanzienlijk verschil in het aantal slagbeurten een speler, dus altijd de positie van uw beste slagmannen in de bovenste helft van de line-up.
  • Op hogere niveaus, overwegen match ups bij het maken van de line-up voor een enkel spel. Bijvoorbeeld, als de tegenstander pitcher overhandigd wordt verlaten, past u de volgorde op basis van welke spelers slagen en strijd tegen de leden van de linkervleugel.
  • Het handhaven van een consistente lineup, indien mogelijk, vaak kan de prestaties van uw hitters 'te verbeteren. Evenzo kan veelvuldige wijzigingen aan de orde het tegenovergestelde effect hebben.
  • Als een speler wordt slumping, probeer ze te verplaatsen in de volgorde, maar wees voorzichtiger als het gaat om het verplaatsen van een speler op een hot streak.