Hoe maak je een slaapzak maken

Het kopen van kampeerspullen kan behoorlijk duur, vooral als u kamperen met een gezin. Het maken van een aantal van uw eigen spullen thuis voordat u op uw volgende reis kan helpen om de kosten laag te houden. Het is vrij gemakkelijk om uw eigen slaapzak te maken.

instructies

1 Snijd vier stukken van nylon gewenste grootte en vorm van de slaapzak. Zorg ervoor dat u een extra inch toe te voegen of zo bij de keuze van je slaapzak maat mogelijk te maken voor het naaien van naden. Vergeet niet dat het beter is om je slaapzak een beetje te groot dan te klein, laat voldoende ruimte binnen voor u om in staat om uw benen en voeten bewegen.

2 Naaien twee stukken nylon samen aan drie zijden, waarbij de bovenkant open is. Dan doe hetzelfde met de andere twee stukken. U hebt nu twee nylon zakken.

3 Draai beide van de nylon zakken binnenstebuiten om het stiksel te verbergen.

4 Meet uw nylon zakken zorgvuldig en snijd twee lagen van de isolatie van hetzelfde formaat als uw zakken. Schuif een stuk van de isolatie in elke zak en naai de toppen gesloten.

5 Hand quilt of steek de isolatie in de nylong voering. Maak horizonal steken of quilts ongeveer twaalf inches uit elkaar. Deze afstand zal de isolatie aan te trekken in je slaapzak.

6 Steek de twee geïsoleerde panelen samen aan drie kanten om je slaapzak te maken. Bij het naaien van de randen samen zorg om ervoor te zorgen dat u de isolatie te krijgen in de stiksels en voor extra versteviging. Na het naaien draait u de slaapzak binnenstebuiten om het stiksel te verbergen.

7 Vouw en naai een zoom op de bovenrand van de zak helemaal rond om een ​​tunnel voor de aantrekkoord maken als u een koordje op je slaapzak willen. Gebruik een pen om het koord te werken door middel van de zoom.

Hints

  • Een alternatief voor vanaf nul te beginnen bij het maken van een slaapzak is een oude quilt te gebruiken. Vouw de quilt in de helft en naai de bodem en open zijde, maak dan uw boord op de top voor een koordje. Of laat de zijkant open en naai in een rits of een strook van klittenband voor sluiting.