Hoe maak je een Skatepark Build

Hoe maak je een Skatepark Build


Een skate park kan een groot project, hetzij als een bedrijf om winst te produceren of als een non-profit onderneming om de jeugd te helpen in het gebied. Hulp, het verspreiden van het woord en volgens de regels zijn net zo belangrijk als het eigenlijke ontwerp en de bouw van het park. Volg deze stappen om park succes schaatsen.

instructies

1 Beslissen wat voor soort skatepark het zal zijn. Hoe zal het worden gefinancierd? Is dit een priv├ę-onderneming of een openbare plaats? Is het skatepark voor de winst of niet? Is het een deel van het stadspark systeem of op een particuliere land? Je moet al deze vragen te beantwoorden, zodat u weet welke middelen je hebt en wie de leiding heeft. Is het een individuele onderneming, een zakelijke onderneming, een non-profit organisatie venture of een onderneming van de stad overheid?

2 Het ontwerp van de park en krijg je materialen en arbeid bedacht. Wat heb je nodig voor materialen, wat heb je nodig voor arbeid en die beschikt over de apparatuur en vaardigheden op de arbeidsmarkt doen? Als je het werk zelf doet, kijk of je donaties van de apparatuur kan krijgen en een beroep doen op vrienden en skaters in het gebied te helpen.

3 Hoe maak je een Skatepark Build

Praat het op. Netwerken met mensen overal in de stad. Skateparken kan een waardevol onderdeel van een gemeenschap, kan het werven van nieuwe mensen, het genereren van business en het vergroten van het toerisme. Een skate park - goed ontworpen en wordt gerund - is een geweldige aanwinst voor de stad. Als je enthousiast, vriendelijk en interessant bent, zullen ze beginnen met zijn enthousiast, vriendelijk en geïnteresseerd in wat je doet. Als je niet een goede netwerker, haat mensen en haat praten, dan opbrengen je moed en praat hebben een paar schaatsers die houden van uw project en hebben heel extravert en vriendelijk persoonlijkheden. Haal ze gaan op het netwerk kant van de dingen.

4 Get steun van de gemeenschap, zelfs als je het zelf bent financieren. Ga naar de stad vergaderingen, aan uw wethouders, een afspraak maken met de stad Engineer, City Administrator, de Officier van Economische Ontwikkeling, iedereen die aan u zal spreken. Geef ze een kopie van uw plannen, aanbieden om te helpen op welke manier dan ook met andere stedelijke projecten en hen te tonen hoe het skatepark is een goede zaak voor de stad. Roep uw lokale krant of tijdschrift en zien of ze een interview en artikel zal doen.

5 Inchecken in codering beperkingen bestemmingsplan voorschriften en de stad ordonnanties. Een deel van uw vergaderingen (vanaf stap 4) met al die stadsambtenaren is om jezelf eruit te komen in de open, zodat u weet wanneer er problemen vooruit. Het is beter om de obstakels die je gezicht kennen en mensen aan uw zijde om u te helpen ze te maken dan te proberen om rond te sluipen.

6 Hoe maak je een Skatepark Build

Stel uw financiering. Als je dit doet als een non-profit onderneming, hebt u een aparte bankrekening of het bedrijf account ingesteld om de fondsen te ontvangen, zodat er geen sprake is van waar ze naartoe gaan. Nogmaals, zou de stadsambtenaren in staat zijn om u te helpen door trechtervorming het door de stad schatkist voor het doel van een skate park. Of lokale organisaties zoals de Rotary Club, Lodges of Shriners, zal vaak krijgen op zoiets als dit om de jeugd te helpen in het gebied, en die organisaties zijn meestal opgezet als non-profitorganisaties al. Dus erachter te komen hoe je gaat om het geld te ontvangen en te verspreiden. Als u een for-profit, kunt u een LLC ingesteld voor fiscale doeleinden nodig. Roep uw lokale IRS tak en vraag hen. Ze zijn er om burgers te helpen als jij erachter dit spul uit. (Als u het idee van het gesprek met een werknemer IRS haat, ga dan naar de website. Er zijn tal van handige artikelen en kunt u de meeste van de formulieren die u nodig hebt te downloaden.)

7 Heeft u een fundraiser (als u not-for-profit) of vinden sommige beleggers (als u voor winst). Dit is waarschijnlijk de meest moeilijke en tijdrovende deel van het proces. Als je genoeg geld om het te financieren op uw eigen hebt, maar deze stap overslaan en ga naar stap 8.

8 Plan uw materiaal levering, je arbeiders, en uw apparatuur. Je moet er, in ieder geval om dingen op te starten, en bij voorkeur gedurende de hele tijd om ervoor te zorgen dat het wordt gedaan als je wilt dat het wordt gedaan. Niemand geeft zo veel als je dat doet, zo vrij van een dag of een weekend of meer van uw planning, zelfs als je om dingen uit te spreiden in fases over een maand of twee.

9 Kondigen de opening. Vertel het verder. Roep je vrienden in het stadsbestuur, stuur dan een e-mail naar iedereen die je kent, melden de kranten, print flyers, vertel lokale bedrijven, zetten een teken. Je kon altijd een grand opening evenement als een skate contest, een lokale band, en / of een barbecue. De eerste indruk telt, dus gebruik maken van de grote opening als een kans om de gemeenschap te enthousiast over het hebben van een skatepark te krijgen en te laten schaatsers in het gebied weten dat je er bent.

Hints

  • Als u non-for-profit, is het de moeite waard om in de regering subsidies en hulp van grotere non-profit organisaties. Doe wat onderzoek. Besef ook dat individuen en kleinere, lokale bedrijven niet in staat zijn om geld bij te dragen, maar ze zou in staat zijn om materialen of arbeid of apparatuur gebruik te doneren voor het krijgen van dingen opgezet. Bieden mensen opties wanneer u vragen bent naar hulp, zodat je iets dat je helpt en werkt voor hen te vinden.