Hoe maak je een skateboard Look Cool

Hoe maak je een skateboard Look Cool


Het proces van het maken van je skateboard blik koel kan variëren van het aanpassen van de wielen en vrachtwagens tot de dekking van het dek met stickers. U kunt ook uw eigen tekeningen, spreuken en slogans van toepassing op de zand-paper-achtige grip tape met behulp van verf of gel pennen. Wielen en vrachtwagens vervaardigd in een verscheidenheid van kleuren en patronen, zodat de schaatser te mixen en matchen. Skateboarders maken vaak koele, unieke set-ups door het bedekken van de bodem van hun platen met stickers van hun favoriete bands en merken.

instructies

1 Koop een reeks van kleurrijke wielen en een set van trucks met een uniek patroon of kleurenschema om je skateboard set-up aan te passen.

2 Teken ontwerpen of afbeeldingen op de grip tape van het skateboard met gel pennen weerspiegelt uw artistieke smaak of muzikale voorkeur.

3 Schaf stencils of maak je eigen ontwerpen door het snijden van karton. Leg de sjabloon op de grip tape en verf in de uitsparing secties te creëren blijvende grip tape graphics.

4 Schaf stickers van uw favoriete bands en skateboard bedrijven. Breng de stickers aan de onderkant van je skateboard dek in plaatsen die niet zal krassen af ​​als onder of in de buurt van de basis van de vrachtwagens.