Hoe maak je een skateboard demonteren

Als u een nieuw dek, vleet vrachtwagens, lagers of wielen, moet u wellicht uw huidige setup uit elkaar te halen, zodat u uw nieuw item kunt bevestigen. U kunt ook uit elkaar te halen een skateboard, zodat u de lagers kan schoonmaken. Wat de reden ook, het demonteren van een skateboard is een gemakkelijke taak, dat alleen het gebruik van een aantal gemeenschappelijke instrumenten nodig.

instructies

1 Gebruik een schroevendraaier om de vrachtwagens los te schroeven van het dek. De meeste truck schroeven zijn voorzien van een Phillips hoofd design, maar af en toe een set van vrachtwagens komen met een Allen hoofd design. Gebruik een tang, sleutel of ratchet socket aan de bout onder de raad van bestuur plaats te houden. Draai de schroevendraaier om de schroef te verwijderen. Herhaal aan elke schroef - 8 totaal - en verwijder de trucks.

2 Verwijder de wielen van de vrachtauto. Gebruik een 1/2-inch dopsleutel los te maken en verwijder de bout op elk wiel. Neem de wielen en afstandshouders van de vrachtwagen. Doe de afstandhouders op een veilige plek, zodat u ze niet verliest.

3 Verwijder de lagers van de wielen. Dit kan op verschillende manieren, maar de eenvoudigste is om een ​​vrachtwagen gebruiken om de lagers eruit wrikken. Plaats het lager rond de top van de truck en langzaam los te wrikken het lager door naar beneden te duwen en terug met uw hand. Zodra de eerste peiling van elk wiel is uitgeschakeld, kunt u eenvoudig duw de andere richting uit van achter met uw hand, schroevendraaier of de kolf van de truck.

4 Verwijder de grip tape. Dit is optioneel, natuurlijk, maar nodig als u op zoek bent naar een skateboard volledig uit elkaar te halen. Gebruik de warmte van een föhn om de lijm van de grip tape te verzachten. neem dan een scheermesje en til een rand van de tape. Trek te verwijderen. Als de grip tape breekt, gebruik het scheermes opnieuw en meer warmte toe te passen als dat nodig is.

Hints

  • Overwegen te investeren in een skate tool. Het bevat alle tools die nodig zijn om een ​​skateboard te demonteren en kan gemakkelijk in een rugzak of de kofferbak van je auto worden uitgevoerd om je skate plek.
  • Wees voorzichtig bij het verwijderen van lagers. Te veel of te weinig druk geduld kan een gebogen lager.