Hoe maak je een Six-Pack Krijg in één week

Hoe maak je een Six-Pack Krijg in één week


Het lijkt erop dat iedereen wil six-pack abs deze dagen, en sommige producten beloven niets minder dan een wonder. De waarheid is, hoewel, het krijgen van een six-pack kost veel werk. De resultaten zullen niet gemakkelijk, vooral als je ouder wordt.

Als u nog niet regelmatig de sportschool, als je te zwaar bent, of als u alleen denk dat het woord 'captain' 'als je iemand hoort noemen "crunch', de enige manier waarop je gaat om een ​​six-pack te krijgen in een week is door te gaan naar de slijterij.

Als je op een training regime ingesteld en verander uw eetgewoonten, is het mogelijk om de resultaten te zien in een kwestie van weken, maar het duurt meestal minstens twee tot drie weken en vaak veel langer om een ​​echte six-pack te krijgen.

instructies

1 Het krijgen van six-pack abs is alles over de opbouw van spieren en vet te verliezen. Zoals het spreekwoord zegt, "Abs worden gemaakt in de keuken, niet in de sportschool." Iedereen heeft abs, het is gewoon een kwestie van ze bloot te stellen, en het krijgen van een six-pack is meer over voeding dan het is over lichaamsbeweging.

2 Als u op zoek bent om af te slanken en de toon omhoog, en heb je alleen een week om het te doen, te beginnen met uw dieet. Knip de vetten, voeg meer groenten en fruit in uw dagelijkse maaltijden, en stok met vis en kip of donkere bladgroenten zoals spinazie en boerenkool voor eiwit. Drink veel water en blijf uit de drank. Blijf weg van high-suiker eten en drinken, zoals vruchtensappen en zelfs zogenaamde gezondheid snacks zoals muesli.

3 Probeer te krijgen in ten minste 30 minuten van cardiovasculaire oefening per dag. Dat zou kunnen betekenen lopen in de straat om te lunchen of een kopje koffie te krijgen, of gaan voor een wandeling of het nemen van een joggen op een loopband of rond uw buurt. Neem de trap op het werk, ten minste een deel van de weg. Door dit alles, houd een rechte houding, die alleen uw core spieren te versterken. Het punt is om uw bloed stroomt en je metabolisme bewegen.

4 Het krijgen van een six-pack in een haast gaat om wat zweet vereisen. Crunches zijn goed, maar de traditionele sit-ups zijn beter. De juiste vorm in elkaar is de sleutel. Gebruik een yogamat of uitoefenen mat voor het opvangen van op de vloer. Als u een workout partner, kiezen voor de sit-up. Laat hem knielen aan de basis van je voeten, terwijl je in de juiste positie. Uw rug en voeten moeten plat op de vloer, met je benen gebogen. Laat je partner houdt je enkels, terwijl je je buikspieren gebruiken om uw borst te tillen je knieën. Gebruik niet je armen om je hoofd te tillen. Werk je een kern van niet meer dan vier dagen per week, en proberen te mengen je routine.

Als alternatief voor crunches of sit-ups, pilates en yoga bieden een grote kern workout, en voor de meer gevorderde ab werk, investeren in een Zwitserse geneesmiddel bal.

Hints

  • Als je niet helemaal lukt six-pack abs in een week, niet stoppen! Als u goed te eten en actief blijven, zult u uw six-pack onthullen in een mum van tijd.
  • Bewaak uw calorie-inname op een dagelijkse basis.
  • Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met een nieuwe oefening of dieet programma.