Hoe maak je een Six Pack Get in 90 dagen

Hoe maak je een Six Pack Get in 90 dagen


Six packs zijn de afgunst van vele mannen. Met hard werken en veel geduld en toewijding, six packs zijn mogelijk. Het duurt een dieet, gewichtsverlies, en een aantal oefeningen om je six pack doel te bereiken.

instructies

1 Afvallen door een dieet en lichaamsbeweging. Met het oog op een sixpack te krijgen in 90 dagen, moet je al die extra ponden eerste verliezen. Het is onmogelijk om je buikspieren te zien of er overtollige gewicht die ze op. Knip je calorieën en vet inname te helpen gewicht te verliezen. Ook nemen oefeningen in je dagelijks leven te helpen gekapt die extra ponden.

2 Maak een set van oefeningen die je dagelijks doet of meerdere keren per week en houden hen. Buik kraken zijn geweldig voor beeldhouwen je buikspieren en krijg je goed op weg om een ​​mooie sixpack. Ga op de grond of op de top van een grote fitness bal. Vervolgens plaats je handen op de zijkanten van je hoofd en leun je hoofd naar achteren. Hoe vreemd het ook klinkt, houd je tong op het dak van uw mond en houd je kin naar het plafond. Draai vervolgens je maag om jezelf omhoog te trekken. Houd gedurende vijf seconden en zet jezelf terug naar beneden. Begin met tien herhalingen per dag voor een week en dan verhogen de herhalingen wekelijks door vijf.

Reverse crunches zijn zeer geschikt voor het richten van uw harde om buikspieren beeldhouwen. Ga op je rug liggen met je armen langs je lichaam en je handpalmen gezicht naar beneden op de grond. Met je knieën gebogen, span je buikspieren om je heupen te tillen van de vloer. Houd gedurende tien seconden, en dan terug je heupen naar de vloer. Als je sterker, houd uw crunch langer. Vijftien reps per dag is een goede start voor de eerste week; maar u kunt beginnen op een lager aantal als vijftien is te veel. Verhoog dan de verantwoordelijken van vijf per week.

Leg extensions zijn geweldig voor je buikspieren, en goed voor je benen. Terwijl op je rug, plaats je handen achter je hoofd. Dan, zet uw beide knieën in de lucht en uit te breiden een been in het bijzijn van u terwijl de andere knie getrokken. Met het been nog steeds uitgebreid, breng je andere schouder omhoog naar de nog steeds gebogen knie. Je doel is om te proberen om je elleboog te raken om je tegenovergestelde knie. Houd je buikspieren strak en te houden voor een paar seconden voordat u benen. Doorgaan naar alternatieve benen voor een geweldige workout. Doe twintig herhalingen voor elk been een dag voor de eerste week. Als twintig is te veel, dan beginnen met vijftien. Net als bij de andere twee oefeningen, voeg vijf herhalingen om uw training per week.

3 Maak een plan en houd je daaraan. Met het oog op een sixpack te krijgen in 90 dagen, je moet worden besteed aan een dieet en het uitoefenen. Houd een dagboek bij van uw plannen en doelen, zoals het starten met het verliezen van een paar extra ponden door een dieet en het uitoefenen tijdens de eerste paar weken, en vervolgens over te gaan tot meer agressieve oefeningen om toon je buikspieren. Documenteren proces zoveel mogelijk. Maak wekelijkse doelen, zoals het doen van zo veel oefeningen per dag en het eten van alleen zo veel calorieën, en bij te houden over de vraag of u uw doel te houden. Ook bijhouden van het gewicht u verliezen en spieren je hebt steeds op je buikspieren. Op deze manier, wanneer je begint te voelen ontmoedigd, kan je uit je dagboek en zien uw succes voor een bemoedigend lift.