Hoe maak je een Shotgun voor Aankoop Inspecteer

Hoe maak je een Shotgun voor Aankoop Inspecteer


Het kopen van een shotgun is een slimme keuze bij het overwegen van de aankoop van een vuurwapen. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten schieten, en er is een brede selectie van verschillende maten te kiezen. Om de juiste is om te kopen te selecteren, eerst afvragen wat uw primaire gebruik voor het zal zijn. Doe je het voor de jacht, kleiduivenschieten, bescherming thuis of collectie kopen? Met deze kennis kan snel een beperking van uw keuze. De sleutel tot het kopen van de juiste shotgun voor het juiste gebruik is uw grondige inspectie van het pistool die u overweegt.

instructies

Hoe maak je een Shotgun voor Aankoop

1 Koop je shotgun alleen gevestigde, gerenommeerde pistool winkels. Indien mogelijk, te kopen van iemand die je persoonlijk kent. Als dat niet mogelijk is, moet u een duidelijk inzicht in terugkeerbeleid het pistool winkel te krijgen. Vraag om het proces-het-vuren met snap caps, zodat de slagpin wordt beschermd.

2 Hoe maak je een Shotgun voor Aankoop Inspecteer

Je shotgun moet goed voelt.

Om een ​​shotgun inspecteren, houd hem in beide handen. Voelt het evenwichtig en comfortabel, of is het te zwaar? Maatregel door schouders alsof je op het punt om te schieten zijn. Heeft het pistool aan uw lijst? De pasvorm is van essentieel belang. Zorg ervoor dat het pistool voorraad is niet te kort of te lang. U kunt dit weten door te controleren om te zien of je het gevoel uitgerekt (te lang) of benauwd (te korte) wanneer u het bedrijf in de schouders afvuren positie.

3 Met de shotgun schouders in het afvuren positie, zorg ervoor dat het vat lijn staat met uw opnamen oog (het oog dat open is wanneer je schiet de gun). Correcte uitlijning zal je op zoek iets neer op het vat zelf. De loop moet kijken ingekort tot uw opnamen oog.

4 Hoe maak je een Shotgun voor Aankoop Inspecteer

Is je shotgun correct waargenomen?

Controleer de aanblik kraal (s) op het vat. Als er slechts één kraal, moet uw doelgroep te brengen in beeld net als de voorzijde zicht van een geweer. Indien er twee kralen, moeten ze niet perfect uitgelijnd. Perfect uitgelijnd kralen (dat wil zeggen één verbergt de andere) laag zal schieten veroorzaken; zult u uw doel te missen door het afschieten van eronder. Dubbele kralen (een aan het eind van de loop en een als zicht) moet een acht (bovenop de andere) vormen als ze goed zijn afgestemd op de voorraad. Het cijfer acht vertelt je dat het vat juist is directioneel om de voorraad.

5 Controleer de werking van het pistool. Openen en sluiten. Heeft te sluiten strak? Zoals gezegd, indien mogelijk, laden met snap caps en droog-het-vuren is. Als je het vuur, controleer dan de trekker over te halen. Is het te moeilijk om te trekken? Verkeerde trekker gewicht zal ertoe leiden dat u van uw doelgroep alleen maar om het schot afgevuurd te trekken. Hoe is de voorraad plaat of pad voelen wanneer het afvuren van het pistool? Heeft de voorraad plaat of pad comfortabel voelen als je het schrap tegen je schouder? U kunt het bord of pad aan te passen naar uw wens.

Als al deze stappen te voldoen aan uw tevredenheid, heb je je geweer gevonden.

Hints

  • Zorg ervoor dat u meter van je wapen af ​​te stemmen op het primaire gebruik.
  • Beveiligen en veilig op te slaan alle vuurwapens buiten het bereik van kinderen.
  • Eer de verantwoordelijkheden die komen met het recht op eigen vuurwapens.
  • Neem een ​​pistool veiligheid cursus voorafgaand aan het kopen van een vuurwapen.