Hoe maak je een Sand Flea Trap Zorg

Hoe maak je een Sand Flea Trap Zorg


Zandvlooien, of mol krabben, zijn een klein schaaldier dat aan de rand van de oceaan in "de swash," een gebied van het strand die voortdurend door de golven wordt gewassen leven. Deze wezens zijn er in overvloed in bepaalde zandstranden, die een gerede bron van levend aas. U kunt graven zandvlooien up individueel als wormen door te wachten tot de golven zich terug te trekken en op zoek naar rimpelingen of V-vormige depressies in het zand. Echter, een zand vlo val kunt u vinden in de swash sneller en stelt meer zandvlooien met elkaar primeur.

instructies

1 Draag dikke tuinieren of werkhandschoenen.

2 Leg de draad balie organisator op een vlakke ondergrond met de bredere zijde naar boven. Teken een lijn over de organisator van de velg aan de basis van de houder die krijt of correctievloeistof.

3 Snij twee 1-voet lengte van de draad. Vouw elk stuk in de helft.

4 Plaats een draadlengte in de organisator 1 inch van de basis. Hoek de uiteinden van de metalen lengte door de houder aan beide zijden van de krijtlijn. Herhalen met een tweede draadlengte 1 inch vanaf de bovenkant van de organisator.

5 Leg de mopsteel in het midden van de draadhouder met de basis van de handgreep lijn met de bodem van de houder en de rest van de handgreep uitstrekt voorbij de top van de organisator. Regelen van de handgreep zodat de einden van de draad lengtes aan weerszijden van de handgreep.

6 Draai de uiteinden van de draad samen om het handvat vast te zetten. Tang gebruiken indien nodig.

7 Discussie kabelbinders rond de mop handvat en door de draden van de mand aan verschillende hoeken. Voer de uiteinden van de banden in de hoofden en trek ze vast aan het handvat vast te zetten.

8 Snijd de uiteinden van de kabelbinders kort.

9 Verplaats het zand vlo val naar een goed geventileerde ruimte, zodat je veilig de koude lasoplossing kunt toepassen. Open de koude las uit en controleer de vloeibare bestanddelen van de lasoplossing: deel A en deel B combinatie deze ingrediƫnten start een chemische reactie die de metaalelementen van de vlo val zal fuseren. Schilder een dunne laag van deel A van de koude las kit over het handvat van de mop in de buurt van de boven- en onderkant van de organisator. Toepassen deel B aan dezelfde gebieden. Laat het mengsel tijd om te reageren zoals aangegeven door de fabrikant.

10 Houd de vlo val met de draad mand naar beneden. Schep zand uit de swash zone. Draai het handvat, zodat de mand is op de top. Swish de mand in de branding weg te spoelen zand en onthullen de zandvlooien. Dump de vlooien in een verzameling emmer of halen ze uit de val een voor een en zet ze direct op de haak.

Hints

  • Gebruik een organisator met kleinere gaten om kleinere zandvlooien, of breder gaten te vangen om het gemakkelijker maken om zand ziften.
  • Vervang kabelbinders als dat nodig is.
  • Met een hamer een paar deuken in de basis van de mopsteel waar het zal worden bevestigd met de kabelbinders. Deze deuken bieden een depressie die de banden stopt glijden op en neer.
  • U kunt gevangen zandvlooien in een emmer met vochtig zand te houden gedurende enkele uren.
  • De meeste staten vereisen een visserij of algemene sportieve licentie te nemen aan recreatieve of commerciĆ«le visserij. Licentie aankoop omvat het recht voor om toegang tot bepaalde stranden en parken, gegoten staven in het water, mee naar huis nemen en verkopen van uw vangst. Een aparte aas licentie kan worden verplicht om te verzamelen, te houden en te verkopen zandvlooien. Neem contact op met uw lokale Department of Environmental Protection of Office van Sport en Recreatie voor details met betrekking tot licentie-eisen.
  • Houd in gedachten dat je onderworpen aan aas en vissen wetten zijn, of u een inwoner of op vakantie.