Hoe maak je een Rounder Butt Met behulp van Resistance bands

Hoe maak je een Rounder Butt Met behulp van Resistance bands


Normale dag-tot-dag-activiteiten zijn niet genoeg om een ​​kont te houden ziet er goed uit. Om rit van zadeltassen en stukjes vet die uit sluipen van rond de randen van een badpak te krijgen, moet een specifieke oefening routine richten op de kont spieren. Weerstand band oefeningen vereisen geen dure apparatuur en bieden een geweldige workout die verbazingwekkende resultaten kunnen produceren.

instructies

Hoe maak je een Rounder Butt Met behulp van Resistance bands

1 Definieer je trainingsschema. Beginners kunnen alleen in staat zijn om uit te werken 15 minuten, of twee keer per week. Dit is goed, mits de training voltooid regelmatig. Verhoog de trainingen drie tot vijf keer per week als uithoudingsvermogen verbetert. Probeer uit te werken voor een minimum van 30 minuten per keer zo snel als mogelijk.

2 Richten zich op specifieke spiergroepen. De kont heeft drie belangrijke spieren, de gluteus maximus, de gluteus medius en gluteus minimus. Verreweg de grootste is de gluteus maximus. Werken deze spier zal de grootste invloed op de stevigheid en de vorm van het uiteinde hebben. Deze spieren worden gebruikt wanneer staan, lopen of op andere wijze bewegen van de benen. Alle butt-specifieke oefeningen vereisen daarom een ​​groot deel van het been werk.

3 Selecteer leuke oefeningen. Sommige van de beste oefeningen voor de kont zijn de squat, step-up, knielen terugslag en lunge. Elk van deze kan worden gedaan zonder weerstand banden. Door toevoeging weerstand banden, zelfs bands die minimale weerstand bieden, verhoogt de intensiteit van de oefening. Met behulp van weerstand banden met de longe, squat en step-up oefeningen richt zich specifiek op de kont spieren.

4 Voltooi een set, rust, en opnieuw beginnen. Elke training moet bestaan ​​uit drie sets. Elke set moet bestaan ​​uit 20 tot 25 herhalingen per been. Uithoudingsvermogen toeneemt, verhoging van het aantal of de herhalingen tot 50 of meer. Bij 50 herhalingen eenvoudig worden uitgevoerd, verhogen de weerstand. Beweeg langzaam, als het toevoegen van de weerstand van een significant effect op de hoeveelheid energie die nodig is om hetzelfde aantal herhalingen te voltooien zal hebben. In het begin, streven naar een set van 20 herhalingen per been te voltooien, neem een ​​korte pauze, dan terug voor de tweede dan de derde sets. Drink veel (bij voorkeur water) om gehydrateerd te blijven en krampen te voorkomen.

5 Vasthouden aan een routine voor de beste resultaten. Stel een schema en blijf erbij. Ongeacht hoe inspannend de oefening routine zou kunnen worden, zullen de resultaten tijd, hard werken en toewijding te nemen.

Hints

  • Maak zelfgemaakte weerstand banden van een deel van de chirurgische slang of zelfs panty.
  • Strek de juiste voor het begin van een training om te helpen voorkomen dat een pijnlijke spier pull en gemiste trainingen.