Hoe maak je een Roller Derby NSO zijn

Hoe maak je een Roller Derby NSO zijn


Flat-track-roller derby is de 21e-eeuwse versie van een sport die begon in de jaren 1930. In tegenstelling tot de gefaseerde wedstrijden van de jaren 1980, de roller derby opleving van het midden van de jaren 2000 is een competitieve, full-contact sport. Amateur roller derby competities over de hele wereld zijn afhankelijk van vrijwilligers non-skating ambtenaren (NSOs) om hun wedstrijden, of hulp "aanvallen", soepel verlopen. Bent u geïnteresseerd in bent roller derby, maar nog niet klaar om te schaatsen, of niet willen schaatsen, kunt u vrijwilliger als een NSO.

instructies

1 Neem contact op met uw lokale roller derby competitie en bieden om vrijwilligerswerk te doen als een NSO. Als u niet op een andere manier in contact te komen hebben gevonden, toon vroeg opstaan ​​op een bout en laat iemand weten dat je wilt helpen. Geen ervaring is nodig voor een NSO, maar u kunt bij ZebraHuddle.com herziening van de job taken.

2 Woon praktijken van uw competitie en leren van de banen NSO. Beginnen met de eenvoudigste functies: buiten whiteboard en scoren whiteboard. De buitenkant whiteboard NSO noteert sancties en deze aan werknemers in de baan. De score whiteboard werknemer schrijft de score in grote aantallen na elke jam en houdt het op, zodat iedereen het kan zien.

3 Leer de NSO rollen met betrekking tot de timing en het bijhouden van posities. Een jam timer tracks elk twee minuten durende jam en de algehele wedstrijd tijd. Twee of meer zestienmeter timers tred te houden met de skaters 'one-minuten straffen. Een score keeper voor elk team registreert de punten voor elke jam volgens de instructies van een scheidsrechter. Lineup trackers record dat schaatsers op de baan in elk jam.

4 Volgen en communiceren sancties als straf tracker of op straffe whiteboard. Deze NSOs werken luister scheidsrechter gesprekken en opnemen en rapporteren sancties. Ze communiceren met de scheidsrechters en aanvoerders zodat ze snel beslissingen kunnen maken tijdens het spel, alles in het werk snel en nauwkeurig in een lawaaiige omgeving.

Hints

  • Kijk op de website van de Women's Flat Track Derby Association (WFTDA) om een ​​roller derby competitie te vinden. Het zorgt voor een doorzoekbare lijst van lid en leerling competities, vooral in de Verenigde Staten. Het kan tot een jaar voor de site naar een nieuwe competitie toe te voegen. Als er geen nabijgelegen competitie vermeld, contact opnemen met de dichtstbijzijnde groep en vragen of ze weet van een dichter competitie.
  • Roller derby is een contact sport, en niets scheidt de NSOs van de skaters. Skaters of scheidsrechters kunnen crashen of vallen in u op elk gewenst moment.