Hoe maak je een Rigger's Belt Gebruik

Rigger de riemen worden gebruikt in de rechtshandhaving, militaire en redding afdelingen. De banden zijn gemaakt van nylon en versterkt harde ribber armaturen. Rigger de riemen zijn gemaakt om pond van apparatuur, zoals pistolen en holsters, messen en knuppels, handboeien, hulzen en redgereedschappen te houden. De banden zijn gemaakt om het gewicht en de versnelling te houden zonder door te buigen, een handig ding wanneer het ondergaan van de krachtige activiteiten in verband met de diensten. Rigger de riemen zijn verkrijgbaar via militaire aanbod winkels te civiel gebruik.

instructies

1 Rijg de band door je broek of een korte broek lus gaten als elke andere riem. De meeste Rigger de riemen zijn een standaard 1 3/4 centimeter in de breedte. Als je de band de draad door de lussen, draad elke holsters of omhulsels die de threading en gaan door tot de band is door middel van elke lus.

2 Trek de niet-gesp uiteinde van de gordel door de gesp aan de andere kant, breng dan het heen en over en door opnieuw op de bovenste schuif. Trek de riem strak.

3 Schuif de gesp stang tot het einde van de nylon band, zodat het de gesp vastklikt.

4 Clip extra versnelling om de band of aan de riem V-clip - een speciale clip is ontworpen voor extra versnelling.

5 Clip een geweer sling op de V-clip en gebruik het als een statisch punt voor het krijgen van meer accurate shots.