Hoe maak je een Rig & Fish voor makreel Build

Atlantische makreel is een snel zwemmen, roofzuchtige soorten gevonden langs de Atlantische kust van Noord-Amerika van Labrador naar North Carolina. Historisch gezien een van de belangrijkste commerciële vissoorten de oostkust's, makreel is ook populair bij spel vissers langs de Mid-Atlantische kust, in het bijzonder tijdens de vroege lente maanden, wanneer vele andere soorten zijn nog steeds in diepere wateren. Makreel zijn agressief feeders die vaak inshore bewegen te voeden in grote scholen, die gemakkelijk te vissen met een eenvoudige, gewogen buis rig zijn.

instructies

Makreel Tube Rig

1 Bind de 20-pond testleider op een vat draaibaar met een Palomar knoop.

2 Bind drie grootteklassen 2/0 lange schacht haken op de leider met behulp van dropper loops, afstand van 10 tot 12 inches uit elkaar. Gebruik een Palomar knoop een 12-ounce vissen gewicht binden op het einde van de leader.

3 Snijd de rode plastic buizen in vier-inch secties. Aas elke haak met een van de secties. Schuif de slang over de weerhaak van een haak en omhoog naar de haak oog. Duw de de weerhaak van de haak uit de plastic ongeveer één inch van het uiteinde, dan draai de voorkant van de buis tegen de haakoog.

Vissen de Rig

4 Lokaliseren scholing makreel door het gebruik van uw fishfinder of door een verblijf op de hoogte van de lokale visserij rapporten. Makreel is een pelagische, scholing soorten die gevonden kunnen worden in grote scholen als ze langs de kust migreren te voeden in het voorjaar en de zomer.

5 Bind of clip een buis rig op uw belangrijkste vislijn in het vat draaibaar.

6 Verlaag de buis tuig rechtstreeks in de school van de makreel. Er is geen noodzaak om het tuig werpen, en het is ongeschikt voor trollen. Gewoon laten vallen het tuig over de rand van uw stok en wacht op een makreel om het aas te nemen.