Hoe maak je een Rifle Scope Lijn

Het is eenvoudig om een ​​richtkijker sluiten nadat het op het vuurwapen geïnstalleerd. Juist omdat de omvang alleen is bevestigd aan het geweer betekent niet dat het is waargenomen in, daarom is het noodzakelijk om het zicht in de scope is zo dat het zal worden op doel. Omdat er nogal wat vuurwapen ontwerpen, te leren hoe je de bolt-action rifle te lijnen als voorbeeld.

instructies

1 Plaats het geweer bovenop de zandzakken, die moet worden gesitueerd op de bank rust. Een zandzak wordt onder de kolf van het geweer, de andere op de onderarm aangebracht. Het is belangrijk dat het geweer vat niet om op de zandzak, omdat dit een nadelige invloed op de waarneming in het proces.

2 Ga zitten op de bank en verwijder de bout van het geweer. Controleer of het wordt gelost. Situeren het geweer op de zandzakken, zodat u gemakkelijk door de kamer van het geweer langs de loop van de doelgroep die u hebt ingesteld 25 yards kogelvanger kunt turen.

3 Schroef de doppen dat de hoogte en windcorrectie wijzerplaten van de richtkijker te beschermen. Schik het geweer, zodat je zit in een comfortabele positie met het geweer tegen je schouder, en zodat je kunt kijken door de omvang en naar beneden om te zien door het vat. Als dit juist gebeurt, zal je alleen maar de trekker van het geweer te raken - en dat moet in een stevige positie boven op de zandzakken.

4 Kijk naar beneden het vat en centreren het op de roos van het doel; dan omhoog om de omvang en zien waar het vizier vallen op het doel. Het doel is om zowel het vat en het vizier te passen aan de roos door voorzichtig het aanpassen van de hoogte en windcorrectie wijzerplaten van de scope. Dit kan gedaan worden met de schroevendraaier of een dubbeltje. Het aanpassen van wijzerplaten zijn gemakkelijk te manipuleren, dus niet veel kracht nodig.

5 Beweeg uw lijn van het zicht op en neer tussen het vat en het vizier om te verzekeren dat ze allebei line-up op het midden van de roos. Zodra dit is bereikt, vervangt u de beschermkapjes op de hoogte en windcorrectie wijzerplaten. Nu is je geweer en scope zal een doel te raken bij 100 yards. Het is misschien niet precies op schema te zijn, en nog een paar kleine aanpassingen kan nodig zijn om uw foto's te plaatsen in de roos bij 100 yards zijn.

Hints

  • U kunt ook gebruik maken van een boresighter, maar dit is duurder.
  • Zorg er altijd voor elk vuurwapen wordt gelost voordat u.