Hoe maak je een Rifle Schip met behulp van UPS

Hoe maak je een Rifle Schip met behulp van UPS


Je bent in Cleveland met een geweer die je nodig hebt om Idaho te krijgen, maar je weet niet hoe om het te verzenden. Gelukkig voor jou, UPS is in staat om geweren legaal schip en zorgeloos.

instructies

instructies

1 Met behulp van een Federal Firearms License (FFL) dealer is de eenvoudigste manier om een ​​geweer te verzenden via UPS. Het pistool zal worden verzonden van de ene pistool dealer naar de andere, het elimineren van de hoofdpijn of gedoe van een derde partij.

2 Zoek een FFL dealer in het gebied van de ontvanger, en een gesigneerd exemplaar te krijgen --- per post, fax of e---- van dat dealer FFL.

3 Verpak het geweer in een stevige doos, en vangen het met het verpakken van pinda's of noppenfolie. Zorg ervoor dat er geen munitie in het pakket en dat er niets aan de buitenkant van de doos geeft aan dat een geweer is binnen.

4 Bezoek uw dichtstbijzijnde FFL wapenhandelaar en vul alle relevante papier werk. Een "Adult Signature Verplicht" levering bevestiging is verplicht, en verzekering voor uw pakket wordt sterk aanbevolen.

5 Kies de lijndienst die u wilt, of de Grond van UPS of Next Day Air, en dan betalen vergoedingen van de bank, evenals de verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

Hints

  • Hoewel UPS maakt verzending van geweren via UPS Customer Centers, UPS On-Call Pickup en One-Time Pickup, om te voorkomen dat het breken van wetten het is ten zeerste aan te raden om te verzenden via een lokale dealer FFL.
  • FFL dealers is te vinden op GunBroker.com.
  • Voordat de scheepvaart een geweer, controleer alle federale, staats- en lokale wetten, zoals ze zijn onderhevig aan frequente veranderingen.