Hoe maak je een Rifle Saddle Ring Installeer

Hoe maak je een Rifle Saddle Ring Installeer


Geweer zadel ringen hechten aan de zijde van een geweer, typisch links side.They clip het geweer aan het zadel. Het geweer zadel ring zag actie in het midden van de jaren 1800 in de VS Cavalerie troepen. Vandaag de dag, zadel ringen maak een mooie historische aanvulling op collectable geweren zoals oude Winchesters. Kijk naar de linkerkant van het geweer voor speciale schroefdraadboringen ontworpen om de schroef waarin de ring is gehecht.

instructies

1 Open het geweer kamer en bevestigen dat het niet wordt geladen. Verwijder eventuele scherpe patronen van het geweer en zet de veiligheid op "on."

2 Blaas de perslucht in het zadel ring gat rit van eventuele geaccumuleerde puin te krijgen. Blaas de lucht op de schroef op het zadel ring om het te wissen van stof en vuil.

3 Schroef het zadel ring schroef in ontvanger gat het geweer's. U vindt het aan de linkerkant van het gat, net aan de kant van de actie het geweer's.

4 Draai de schroef vast totdat de ring ligt naast het geweer en het niet meer draait in het gat. Gebruik de ring om clip in het zadel bijlagen.