Hoe maak je een Rifle Bore relining

Volgens Redman's Rifling, relining je geweer boring is de beste manier om een ​​antiek geweer te herstellen, omdat het behoudt de originele kaliber, vat belettering, blauwen, en vat contour. Terwijl sommige gun winkels bieden diensten aan uw geweerloop relining, het is iets wat je thuis kunt doen met de juiste apparatuur en voorbereiding. Relining een geweerloop is essentieel voor het pistool verzamelaars en amateur-gun dealers.

instructies

1 Beoordelen van eventuele schade of problemen in uw geweerloop. Verwijder de loop van het geweer en controleren om te zien of het recht en schoon. Als de loop van je geweer is kromgetrokken of verslechtert, relining kan het een verspilling van tijd.

2 Reinig de loop van je geweer met een metalen staaf, doek en olie. Dit zal alle vuil van het vat te elimineren en smeer het voor de tools die u gebruikt bij het installeren van de nieuwe vat voering.

3 Droeg de binnenkant 2 inch van het vat met uw draaibank. Dit verwijdert restanten van de vorige geweer bekleding en elimineert enig ander ongewenst materiaal niet verwijderd toen het werd schoongemaakt. Dit verkleint ook de wanden van het vat, zodat u gemakkelijker analysesessies manoeuvreren erin.

4 Boor de resterende oude bekleding van je geweer vat, zodat de binnenmuren zijn gewist van de resterende oude geweer voering. Gebruik analysesessies spaarzaam na boring met de draaibank via de zijkanten van de boorbeitel chip weg op de oude bekleding.

5 Maak de nieuwe geweer boring voering door schuren met uw schuurpapier. Dit verwijdert fabriek coating en iets vernauwt het beter passen in de geweerloop. Uw liner moet ongeveer 0,004-0,006 inch onder grootte.

6 Breng een laag van 680 Loctite aan de nieuwe liner en schuif deze in de geweerloop. Laat deze zich voor enige tijd voordat het testen van zijn kracht. Na ongeveer 12 uur, moet uw relined geweer klaar om te gaan.

Hints

  • Zorg ervoor dat de rechtheid van je geweer te controleren nadat relining is om ervoor te zorgen dat hij naar behoren functioneert.
  • Gebruik vice grips om het geweer boring veilig bij het gebruik van uw draaibank en boor, om letsel te voorkomen.