Hoe maak je een Repelling Harness Van Rope

Een van de meest gebruikte afstotende harnassen is de Zwitserse zetel harnas. Koppelverkoop dit tuig vereist slechts een korte lengte van het touw van ongeveer 9 voeten en een paar minuten van de tijd. Wanneer behoorlijk gebonden, de Zwitserse stoel is comfortabel en veilig. Leren hoe je een afstotende harnas correct binden van het touw is een waardevol stukje kennis voor iedereen die klimt of besteedt een uitgebreid aantal uren buitenshuis.

instructies

Hoe maak je een Repelling Harness van Rope

1 Onderzoek de lengte van het touw om ervoor te zorgen dat er geen bezuinigingen, rafels of andere zichtbare zwakke punten. Verzekeren het touw geschikte diameter klimmen of, in dit geval, rust binden.

2 Vouw het touw in de helft met de vrije of tag, uiteinden van het touw nog met elkaar.

3 Leg de gevouwen, of met lussen, eind van het touw op de heup tegenovergestelde van de hand gebruikt voor het remmen. Remmen wordt gedaan met de dominante of sterkere hand. Bijvoorbeeld, als rechtshandig, dan is de lijn zal liggen op de linkerheup.

4 Wikkel het touw rond de taille, en zorg ervoor dat het middelpunt van de lus stationaire op de heup te houden. Het is belangrijk om het touw gecentreerd op de heup houden. Wikkel het touw net boven de heup botten. Houd het touw in de voorkant van de handen alleen naar voren en aan beide zijden van de maag.

5 Bind een dubbele halve knoop door eerst het brengen van de linkerkant over de rechter, dan is de rechterkant over de linkerkant. Controleer de knoop waarborgen is krap, maar is comfortabel tegen het lichaam. Laat de losse eindjes touw hangen op de grond.

6 Pak de losse eindjes en trek ze tussen de benen en tot aan de billen. Voed het touw eindigt en onder het touw dat rond de taille. De kabels moeten apart en ligt net boven de achterste broek zakken als een referentie te zijn. Stel de dichtheid van de touwen en trek de touwen naar beneden, waardoor ze scheiden en terug tussen de benen.

7 Breng de touwen terug naar de voorkant, steek de touwen aan de voorkant en wikkel rond de taille stoppen bij de heup tegenover de rem de hand. Bind een platte knoop door het voeren van de rechts over links en dan links over rechts. Controleer de knoop om ervoor te zorgen dat het veilig is.

8 Bind een halve knoop aan beide kanten van de platte knoop veiligheid knopen. Double check alle knopen en de algehele pasvorm en de veiligheid van het harnas.

Hints

  • Praktijk koppelverkoop het harnas meerdere keren, alvorens het te gebruiken in een real-life situatie. Een verkeerd gebonden harnas kan gemakkelijk leiden tot een fall.Webbing kan ook worden gebruikt in plaats van touw voor het binden van het harnas.
  • Controleer of het harnas correct is verbonden en aangepast voor gebruik. Dit wordt vaak beschouwd als een laatste redmiddel Werkwijze afstoten en als zodanig moet worden opgemerkt dat het harnas zo goed als het touw en medeweten van de koppeling van de kabelboom. Gebruik in combinatie met de nodige voorzichtigheid.