Hoe maak je een Remington Genesis muzzleloader Laad

De Remington Genesis muzzleloader werd voor het eerst geïntroduceerd op de markt in 2006 en is niet meer leverbaar sinds 2008, volgens Remington.com. Het geweer houdt de traditionele muzzleloading gevoel, terwijl de combinatie van een modern frame en accessoires. Het geweer is geschikt voor drie soorten .50-kaliber munitie - conische sabots, bal en patch, en lubed conische bal. Je moet leren om dit geweer goed te laden in overeenstemming met de instructies van de fabrikant.

instructies

1 De Remington Genesis wordt compleet gemonteerd bij de aankoop, maar moet vóór het laden en vuren worden schoongemaakt, omdat puin aanwezig is in het vat of stuitligging van assemblage, opslag en verzending kan zijn. Verwijder de stuitligging plug en schoon te maken en het vat.

2 Houd het wapen rechtop met de snuit naar boven wijst. Giet een maat van maximaal 150 korrels buskruit 2F of FFG, 3 pellets Pyrodex RS of 130 korrels Triple Seven FFG in het vat.

3 Steek de laadstok in het vat en tik op de poeder lading naar beneden met een paar stevige slagen.

4 Steek het projectiel dat u gebruikt. Bij gebruik van een bal en patch, plaatst u de patch over het vat gelijkmatig, snijd de patching, duw de bal en het patchen in het vat met uw vinger. Gebruik de bal einde van de korte starter om de bal te duwen en te patchen zes inches in het vat. Gebruik de laadstok om de bal te duwen en te patchen naar beneden in het vat helemaal. Bij gebruik van saboted conische of lubed conische kogels, steek de kogel in het vat met uw vinger, gebruik dan de korte starter om de kogel te duwen in zes inches. Gebruik de laadstok om de kogel volledig naar beneden te duwen.

5 Richt de snuit in een veilige richting. Open de Torch Cam stootblok aan het staartstuk bloot door het draaien van het slot tegen de klok in. Plaats een 209 primer cap in de stuitligging primer pocket in het staartstuk plug centrum.

6 Draai de Torch Cam stootblok met de klok mee aan de stuitligging te sluiten, duw naar beneden op de gegroefde rand, totdat u een klik hoort. Dit geeft aan dat het staartstuk wordt gesloten en vergrendeld. Het wapen is nu geladen.

Hints

  • Neem contact op met een ervaren muzzleloader jager juiste technieken bij het laden, vuren en het onderhoud te leren.
  • Gebruik nooit rookloze poeder in deze vuurwapen. Gebruik alleen aanbevolen zwart poeder of substituten voor dit vuurwapen.
  • Zwart poeder 2F en FFG zijn afgestemd op een 0,45 kaliber kogel of groter vuur, en dit is het granulaat aanbevolen door Remington voor gebruik met de Genesis. alleen Pyrodex RS, en Triple Seven FFG zijn zwart-poeder substituten en beide worden aanbevolen door Remington, voor gebruik met de Genesis geweer.
  • Zorg ervoor dat het projectiel volledig zit op het poeder lading. Als de ruimte tussen de lading en de kogel bij het schieten, kan dit het vuurwapen beschadigen of letsel veroorzaken.
  • behandel altijd het wapen alsof het geladen is.