Hoe maak je een Remington 700 Assemble

Hoe maak je een Remington 700 Assemble


De Remington bedrijf begon met de productie flintlock geweren in de Verenigde Staten in de vroege jaren 1800. Volgens Remington, de bout actie 700-serie blijft een van de meest duurzame en nauwkeurige jachtgeweren ooit gemaakt. Met ingang van 2010, de 700-modellen zijn voorzien van Remington's gepatenteerde X-Mark Pro Trigger systeem. Deze gespecialiseerde systeem maakt het mogelijk om de hoeveelheid kracht die nodig is voor de trekker knijpen passen. Weten hoe je de bout assemblage van uw Remington 700 geweer te installeren kunt u routine schoonmaak en onderhoud uit te voeren.

instructies

1 Richt de loop van uw Remington 700 in de richting van de vloer van uw werkplek. Zoek het veiligheidsmechanisme van het geweer boven de trekker gevonden. Trek de veiligheid mechanisme om je geweer te vergrendelen in de "S", of de veiligheid, positie.

2 Vind de schootvanger component zich links van het veiligheidsmechanisme. Draai de schootvanger de klok in, tot hij in een verticale stand. Onderzoek de bevestiging voor de wielbouten te identificeren.

3 Draai de bout assemblage tot de wielbouten line-up met de ontvanger van het vat. Schuif de bout assemblage in de ontvanger. Draai de bout assemblage met de klok mee totdat het onderdeel vastklikt. Duw de hendel naar boutsamenstelling vergrendelen.