Hoe maak je een reis Wire te maken voor een Whip Trap

Hoe maak je een reis Wire te maken voor een Whip Trap


Een zweep val is een van de gemakkelijkste vallen te bouwen en in te stellen. Het werkt door het plaatsen van een strop bevestigd aan een lange stok genaamd de zweep. De zweep is gebogen naar beneden richting de grond om de spanning op de val te bieden. Een reis draad en strop zijn bevestigd aan de zweep en houdt de trap in plaats tot verrekening. De val wordt meestal geplaatst langs een spel parcours, waar de ratten, konijnen, eekhoorns en andere dieren zijn gevoelig voor reizen. Wanneer een dier probeert te lopen door de strop, wordt de reis draad getrokken en de val is opgesprongen.

instructies

1 Gebruik de punttang naar het midden van de 6-inch draadlengte buigen tot een lus. Blijf de loop buigen, opnieuw half rond, dan weer in een hoek, zodat de lus een cirkel vormt direct in het centrum van de draad. Draai de draad 90 graden en buigt een gesloten lus in elk uiteinde van de draad.

2 Das een kleine lus in het uiteinde van een 12- tot 14-inch lengte van vislijn. Rijg het uiteinde van de vislijn door de lus om een ​​strop te vormen. Bind het vrije uiteinde van de lus aan een van de lussen in de draad. Das een 12-inch lengte van vislijn op de lus aan het andere uiteinde van de draad.

3 Hamer de afwerking spijker in de houten staak over ongeveer 2 inch van het stompe einde, zodat de kop van de nagel steekt net genoeg voor de draad cirkel aan te slaan.

4 Bereid de zweep door het verkrijgen van een 5-foot-lange stok die flexibel. Een jonge boom is een goede keuze. Snij de takken van de stick en aan te scherpen het brede uiteinde.

5 Zoek een spel parcours. Steek het brede uiteinde van de stok in de grond, op een hoek van 45 graden, zodat het smalle uiteinde van de stick via pad wanneer gebogen. Bind de 12-inch lengte van de vislijn op de reis draad aan het smalle uiteinde van de stok.

6 Steek de staak in de grond, zodat de nagel is ongeveer 2 inch boven het maaiveld. Buig de stok naar beneden en licht haak de middencirkel op de afwerking nagel. Houd de draad op zijn plaats en de positie van de strop langs het parcours, zodat een dier zal er doorheen te passen. Als het dier probeert door middel van de strop te passeren, zal de reis draad los komen van de nagel en de zweep zal snap te strikken.