Hoe maak je een reis Wire Met vislijn maken

Met behulp van een reis draad om een ​​spel trail camera te activeren is een goede methode om te bepalen of de dieren bewegen in het gebied dat u van plan bent om te jagen in de loop van het komende seizoen of verbazingwekkende fauna foto's te nemen. Vislijn is een gemeenschappelijk materiaal voor struikeldraad omdat bij duidelijke monofilament is bijna onzichtbaar en goedkoop.

instructies

1 Loop door een gebied dat de aard van de dieren die je geïnteresseerd bent in heeft. Kijk voor game paden, sporen, uitwerpselen, drenken en voederen gebieden.

2 Selecteer een bepaald doelgebied, ongeveer 6 voet in diameter, in het gebied dat u hebt gescout dat een goede hoeveelheid dierlijke activiteit toont. Bevestig de trail camera naar een nabijgelegen boom en richt hem in de richting van het centrum van het door u geselecteerde gebied, zorg ervoor dat de camera is laag bij de grond gemonteerd, ongeveer 24 duim hoog, met de lens lichtjes schuin omhoog.

3 Bevestig een schroef oog op een tweede boom direct tegenover de camera, aan de andere kant van het gebied dat u dier beweging verwachten. De schroef oog moet ook laag bij de grond worden gemonteerd, ongeveer 24 duim hoog.

4 Bevestig een lengte van vislijn naar de camera trekker en voer het uit door middel van het gebied dat u de dieren te verplaatsen anticiperen, uiteindelijk vast aan het oog schroef reeds bevestigd aan de tweede boom. verhullen voorzichtig de camera, met behulp van een paar takken en bladeren (gebruik een zakmes aan kleine takken af ​​te snijden), maar zorg ervoor dat de lens vrij blijft.

5 Stel de camera zodat deze is uitgelijnd met het doelgebied. Controleer de camera twee keer per dag (eenmaal in de ochtend en een keer in de late namiddag) om te zien of het is geactiveerd.

Hints

  • Nieuw spel trail camera's maken gebruik van een infrarood licht trekker en geen mechanische struikeldraad niet nodig.
  • Tijdens zware dier beweging, controleer je camera meer dan twee keer per dag.
  • Beweeg de camera en de trip wire om de twee dagen als er geen dieren bewegen door het gebied.
  • Sommige camera's worden geleverd met een flitser die moet worden gereset na elk gebruik, dus check de flitser bij het controleren van de camera.
  • Plaats reis draden niet hoger zijn dan 24 inches boven de grond, zodat ze niet een wandelaar staking in de nek of gezicht gebied.
  • Niet een reis draad materiaal in het bos te laten voor dieren verstrikt in worden of te eten.
  • Fotografen rapporteren trail camera's worden gestolen, dus zorg in het verbergen van de camera van casual uitzicht.