Hoe maak je een reactie op PPD vermijden

Hoe maak je een reactie op PPD vermijden


Parafenyleendiamine - ook wel bekend als PPD - is een chemisch element dat wordt gebruikt in de productie van tijdelijke tattoo inkt, rubber, benzine en haarverf. Als u allergisch bent en in contact komen met PPD komen, is de kans groot dat u een fysieke reactie hebben. Minor allergieën leiden tot huidirritatie en zwelling van de ogen, terwijl de ernstige allergische reacties kunnen zijn zwelling van de luchtwegen en een plotselinge daling van de bloeddruk. Vermijd reactie op PPD door het vermijden van de allergie triggers.

instructies

1 Verwijderd houden van contact met chemicaliën die PPD als ingrediënt bevatten. Lees alle productlabels indien mogelijk, om er zeker van ingrediënten niet noemen PPD. Vermijd het gebruik van zwart rubber en permanente haarverf, bijvoorbeeld, en elke haarkleuring producten die oxidatie ingrediënten op te nemen. Blijf weg van zonnebrandolie met PPD. Zich te onthouden van peeling sinaasappelen - een natuurlijk product dat bevat vaak PPD - en vraag een vriend of familielid om het te doen voor je.

2 Waarschuw uw tandarts, chirurg en lijfarts van uw PPD allergie. Het vertellen van medische professionals over uw benauwdheid tot PPD kan te voorkomen dat ze met behulp van benzocaïne, procaine en dergelijke anesthetica.

3 Draag handschoenen, jassen en gezichtsmaskers als je in contact komen met PPD in een beroepsziekte of arbeid setting. Draag lange mouwen en houden latex handschoenen aan als je werkt bij een kopie centrum, bijvoorbeeld omdat toners, inkten en fotografische producten bevatten vaak sporen van PPD.