Hoe maak je een Razor Clam Gun

Als er één ding op je bord, dat zo fris het is praktisch nog steeds in beweging zou moeten zijn, het is een scheermes clam. U kunt zelf bouwen van een clam gun - voor het graven mesheften uit het zand - met de gereedschappen in je gereedschapskist en een paar items uit een ijzerhandel. Clamming geen aanzienlijke investeringen nodig, en het loont om zelf met de beloning van een smakelijke maaltijd.

instructies

1 Meet de 4-inch diameter PVC pijp, de "buis" en markeer een lengte van 24 tot 36 inch met een markeerstift. Meet de 1 1/4-inch diameter PVC pijp, de "handle" en markeer een lengte van 16 inch. Snijd elke pijp op de streep met een ijzerzaag.

2 Trek een rechte lijn over het midden van de PVC eindkap met behulp van een liniaal of rechte rand en een marker. Meet de diameter van de eindkap en komt een vlek 1 inch van de rand aan beide zijden.

3 Meet de handgreep en komt een vlek 7 inch van de rand aan beide zijden. Controleer of de markeringen op het handvat line-up met de markeringen op de eindkap.

4 Boor een gat in de eindkap en handvat op de aangeduide plaatsen met een boorkop die overeenkomt met de diameter van de bouten. Plaats een ring op elke bout. Haal de bout door het handvat en de eindkap. Voeg nog een ring en een moer op elke bout en draai tot firma.

5 Borstel een continue laag van PVC cement langs de binnenranden van de eindkap en snel draai deze vast aan het uiteinde van de buis. Controleer de PVC cement label voor het genezen van tijd, en wacht tot de PVC in te stellen.

6 Pak de handgreep, alsof je het trekken van de buis uit het zand, en het vinden van een comfortabele locatie voor de duim gat dat de zuig je nodig hebt om het scheermes clam uit het zand te trekken zal bieden. Markeer deze plaats, en boor een gat niet groter dan 3/8 inch.

7 File het open uiteinde van de buis met een schuurmachine, slijpmachine of handvijl aan de buis een scherpe rand geven graven in het zand.