Hoe maak je een Rash Met Colloïdaal zilver Trakteer

Hoe maak je een Rash Met Colloïdaal zilver Trakteer

Colloïdaal zilver is een all-natuurlijke, veilige en goedkope oplossing voor de behandeling van huiduitslag. Het fungeert als een lokaal antibioticum en een krachtige anti-ontstekingsmiddel. Volgens de True colloïdaal zilver website is zilver gewerkt, dan 100 jaar tegen infecties en infectieziekten - en 70 procent van ziekenhuizen in de Verenigde Staten gebruik van een zilverhoudende crème als preventief om infecties bij patiënten met brandwonden te behandelen . Veel huiduitslag veroorzaakt door bacteriële infectie in de vetklieren die colloïdaal zilver crème een effectieve methode voor het behandelen van huiduitslag maakt. Weten hoe u colloïdaal zilver te gebruiken om een ​​uitslag goed zal helpen genezen van uw huid te behandelen.

Stap 1

Spoel een spuitfles met water en zeep, zet hem op zijn kop, en laat het drogen voor een paar uur. Als u liever gebruik maken van de colloïdaal zilver crème, zult u niet nodig om een ​​spray fles te gebruiken en kunt u deze stap overslaan.

Stap 2

Giet de hele fles van colloïdaal zilver vloeistof in uw spuitfles, schroef de spray pomp op de fles, draai en schud grondig.

Stap 3

Reinig uw huiduitslag met warm water en zeep. Droog het gebied volledig - spuit de uitslag 3-5 maal met uw spray fles. Laat het gebied nat met deze oplossing voor ongeveer vijf minuten, dan zachtjes droogdeppen met een schone, zachte absorberende doek.

stap 4

Solliciteer colloïdale crème als u liever om tijd te besparen, en je hoeft alleen maar om het twee of drie keer per dag toe te passen. Breng de crème na een zorgvuldige reiniging en drogen van de uitslag - masseer het in de uitslag gebied grondig.

stap 5

Was uw handen nadat u klaar bent met het aanbrengen van colloïdaal zilver - als de uitslag is besmettelijk, overweeg dan het beveiligen van een steriel gaasje over het getroffen gebied na het toepassen van colloïdaal zilver.

waarschuwingen

  • Als de uitslag lijkt te verergeren of niet genezing, moet u zich onmiddellijk op met uw arts.

Tips

  • Overweeg het gebruik van colloïdaal zilver crème met manuka honing toegevoegd. Onderzoek naar het nut van Manuka Honing website geeft aan dat het is ook een krachtige antibacteriële stof.

Wat je nodig hebt

  • Spuitfles
  • 8 Oz. Fles Colloïdaal zilver 30ppm of Jar van colloïdaal zilver Cream
  • Zeep
  • Handdoek