Hoe maak je een PVC Skate Rail

Hoe maak je een PVC Skate Rail


Het bouwen van een skate rail met PVC is makkelijker dan je zou denken. Het is een leuk ding om te hebben voor het schaatsen thuis. Een van de meest handige dingen over het hebben van een rail in huis is dat je kunt oefenen zonder de drukte die mogelijk bij uw plaatselijke schaatsen plek. Een skate rail is ook relatief klein, waardoor het een eenvoudig voorwerp op te slaan in een garage of oprit. Terwijl een PVC rail niet zo stevig en duurzaam als een gelaste stalen rail kan zijn, is het gemakkelijker te bouwen en vereist geen veel tools.

instructies

1 Stand één van de 2-door-4s op zijn kant boven de andere 2-door-4, die vlak moet vastleggen.

2 Met behulp van 2 1/2-inch schroeven, zet de 2-bij-4s samen van beneden naar boven, de vorming van een T-vorm. Centreer de bijgevoegde 2-door-4s bovenop de 2-door-6. Gebruik 2-1 / 2 inch schroeven, schroef stukjes samen door de bovenzijde van de horizontale 2-door-4 beneden in de 2-door-6.

3 Snij twee 8 voet met 7 inch stukken uit de multiplex. Gebruik 16 1-1 / 2 inch schroeven, acht aan weerszijden, veilig deze stukken op beide zijden van de basis voor stabiliteit.

4 Boor een 3/8-inch gat aan de bovenkant van de rail aan beide zijden ongeveer 3 inch van het uiteinde van de rail. Als je het gat te dicht bij het einde te maken, zal de PVC kraken.

5 Boor een 16/03-inch gat aan de binnenkant van de rail onder elk van de 3/8-inch gaten die u hebt geboord, zodat u een schroef naar beneden door beide gaten kunnen rijgen.

6 Bevestig de rail aan de basis met behulp van 1-1 / 2 inch schroeven. Zet een schroef in elke voet; je 8-foot rail zal hebben vier schroeven van de rail aan de basis.

Hints

  • Dit spoor zal rond 6 duim hoog, dat is een relatief lage rail. Een hogere rail, start het basisstation met een 2-door-8 en bouw de T-vormige basis vanaf daar.
  • Oefen op kleinere features voordat hij verhuisde naar grotere.
  • Draag altijd beschermende kleding.