Hoe maak je een Punch alleen met behulp van een bokszak Versterken

Hoe maak je een Punch alleen met behulp van een bokszak Versterken


Het versterken van uw stempel met behulp van slechts een bokszak is vrij eenvoudig. Immers, werden bokszakken ontwikkeld om mensen te helpen verbeteren van hun stoten. Tijdens het oefenen met de bokszak, zult u niet kunnen vertrouwen op de zak alleen. Uw houding, vooral uw voetenwerk, zijn de belangrijkste determinanten van hoe goed je punch is. Toch zal de zak je helpen, beter dan iets anders, je punches ontwikkelen in de tijd.

instructies

1 Gooi je hand wraps. Hoewel nuttig voor concurrentie boksers, wraps met de hand kunstmatig ondersteuning van uw polsen. Dit kan leiden tot ponsen met een slechte vorm, omdat je nooit leren om uw polsen correct te houden.

2 Trek dunne zak handschoenen of werkhandschoenen. Een zak workout zal villen up blote knokkels, vooral in het begin van je training.

3 Stel dat de door uw stijl van vechten wetenschap voorgeschreven houding. Stand ongeveer zes tot negen duim weg van de bokszak. Bijvoorbeeld, boksers staan ​​met de voeten iets dichter bij elkaar dan schouderbreedte en hun bovenlichaam in lijn met de schouders. Een karate T-stand heeft de voet loodrecht op elkaar en het bovenlichaam in dezelfde richting als de voorkant foot.

4 Pons de zak, langzaam en methodisch, overeenkomstig de specifieke eigenschappen van vechtstijl, tienmaal met elke hand. Strek je arm zo min mogelijk tijdens het ponsen, maar het krijgen van uw afstand door hip rotatie en het rijden met je voet. Bijvoorbeeld, een boks jab begint en eindigt met de vuist naast het hoofd met een lichte draaiing van de onderarm in beweging. Een karate reverse punch begint en eindigt op de heup met een 180 graden rotatie van de onderarm.

5 Evalueer uw handen en armen. Als je vuisten zijn pijnlijk, je contact opnemen met de tas met de verkeerde knokkels. Als uw polsen of ellebogen pijnlijk zijn, je ponsen met een slechte arm positie. Corrigeer uw posities op basis van uw martial arts stijl.

6 Herhaal stap vier en vijf voor vier cycli, voor een totaal van vijftig stempels met elke hand.

7 Laat een dag om te rusten, en herhaal de oefening.

Hints

  • Als je stoten sterker te worden, omhoog naar steeds zwaardere bokszakken. Een 30 pond tas is fijn om te beginnen, maar uiteindelijk heb je een 70 tot 80 pond zak willen. Tassen zwaarder dan die zijn niet altijd geschikt voor het ponsen.
  • Zoek altijd deskundige training tijdens uw martial arts reis. Heb je leraar periodiek beoordelen van uw slagen om u te vertellen hoe ze te verbeteren.