Hoe maak je een product Wire Decoys

Hoe maak je een product Wire Decoys


Canvas en draad lokvogels zijn eenvoudige en goedkope lokvogels die u kunt maken thuis. In tegenstelling tot Styrofoam lokvogels, moet de draad frame op uw decoy gebogen worden, kunt u gewoon herwerken de draad terug in zijn oorspronkelijke positie. De draad kan ook worden hervormd als u lokvogels voor andere dieren te maken tijdens de verschillende jacht seizoenen. Dit proces werkt het beste voor land-based lokvogels; U kunt echter de valstrik te plaatsen op een vlotter platform als je nodig hebt om het te gebruiken op het water.

instructies

1 Maak de vorm van de lokvogel. Gebruik metalen messen tot een lengte van kippengaas gesneden en beginnen aan de romp van het dier te maken voor uw lokvogel. Vorm de andere componenten van de helper op welke aan de romp.

2 Overlay en lijm het doek op de kippengaas torso. Gebruik maken van kleine stroken van doek en, te beginnen bij de achterkant van de decoy, werken aan de voorkant. Met kleinere stroken vergemakkelijkt het draadframe dekken. Bij het plaatsen van de andere stroken doek op het frame, een kleine hoeveelheid lijm en overlapt het doek totdat het gehele draadframe bedekt.

3 Verf het doek om de kleuren van het dier wordt u op jacht te passen. Zorg ervoor dat u een exterieur verf die is niet oplosbaar in water gebruiken. Laat de verf op het doek te drogen, en je canvas en draad decoy is klaar om gebruikt te worden.