Hoe maak je een Pro Golf CV aanmaken

Het hebben van een goed cv kan vele deuren openen, zelfs voor professionele golfers. Als u wilt krijgen in een bepaald toernooi of wilt u de kans op een leer- of leidinggevende functie, kunt u een cv nodig voor de presentatie van uw talent en ervaring.

instructies

Maak een Pro Golf CV

1 Gecertificeerd. Hoewel dit niet essentieel lijkt als je zijn het spelen voor een tijdje, het heeft nog steeds gewicht wanneer je probeert om een ​​pro golf CV te creëren. Als u certificaten of bijzondere prestaties van bepaalde plaatsen, zoals de Professional Golf Teachers Association of America (PGTAA) te houden, zorg ervoor dat je de verwijzing in de CV op te nemen.

2 Markeer uw prestaties. Of het nu toernooien u hebt gewonnen of workshops die u hebt gecoacht, waaruit blijkt dat u een track record kan wonderen doen om u te helpen vast te stellen u als een expert en om uw professionele golf CV opvallen doen. Zelfs als uw verleden behaalde resultaten lijken klein voor u, met een gedetailleerde lijst laat de lezer weten hoe serieus je bent over de carrière.

3 Vermeld je score alleen als het is indrukwekkend. Anders kan het beter zijn om het uit te laten. Als u een eerdere record of iets bereikt memorabele op een bepaald toernooi of cursus te verslaan, noteer het wanneer u uw CV te maken. Hetzelfde geldt als je score overeenkomt met die van een beroemde golfer en u wilt profiteren van de aansluiting te nemen door het te melden.

4 Verwijzingen naar elke vorm van apparatuur die u in staat zijn om opzij te verwerken uit de hand liggen. Als u natuurlijk onderhoud apparatuur kunt werken en weten hoe om af te stemmen een golfclub, teken het in je cv. De meeste pro golfers hebben nooit een behoefte om een ​​van deze activiteiten zelf te doen, maar het kan imponeren een lezer om te zien dat je genoeg zorg over de sport om dingen die niet rechtstreeks verbonden zijn met het spelen te leren.

5 Maak een lijst van alle golf prijzen en kampioenschappen je hebt gewonnen, vanaf de kindertijd indien nodig. Laat zien hoe je door de jaren heen zijn gevorderd en hoe u nieuwe niveaus van professionaliteit hebben bereikt is indrukwekkend genoeg, zelfs als sommige van de prijzen zijn niet spectaculair.

Hints

  • Markeer internationale ervaring als je het hebt. Hoewel veel professionele golfers spelen in het hele land, dit te doen in het buitenland betekent dat je hebt waarschijnlijk een niveau dat alleen voorbehouden aan de top pros bereikt. Of het was een vriendschappelijke wedstrijd of een top kampioenschap, zorg ervoor dat internationale wedstrijden krijgen een plaats van onderscheid in je CV.