Hoe maak je een Pool Ball bank

Hoe maak je een Pool Ball bank


Wanneer je speelt zwembad, is er een kans dat u niet zal hebben een duidelijk schot en moet rekenen op een bank schot om je bal te krijgen in de biljarttafel zak. Het kennen van de hoeken te gebruiken en de manier waarop uw biljartbal reageert op verschillende schot hoeken kan u helpen uw spel te verbeteren. Door te leren hoe ze de bank een biljartbal, kun je veel schoten toe te voegen aan je spel, die sterk uw kansen om te winnen zal verbeteren.

instructies

Hoe maak je een Pool Ball bank

1 Loop naar de zak op de pooltafel die u van plan bent om uw bal te raken in en visualiseren van de zak om het punt op de tafel die je bal moet raken om de opname bank. Visualiseer een rechte lijn van de zak terug naar de bank punt op de tafel.

2 Bepaal de hoek die je biljartbal gaat nodig hebben om in de zak te gaan. De hoek gaat om te bepalen waar je naartoe gaat om de bank van de pool bal op de bumper.

3 Zoek een merk of plek op het zwembad bumper in de buurt van de bank punt dat je hebt geïdentificeerd, zodat u makkelijk de bank punt kan herinneren. Het merk kan van alles op de bumper, net als een inkeping, beits of iets dat kan u helpen uw bank punt te lokaliseren zijn.

4 Ga achter het zwembad bal en visualiseer het pad dat u wilt de bal te volgen in de pocket. Visueel line-up de bal met de cue ball en lokaliseren waar je nodig hebt om het zwembad bal te raken met de speelbal te maken raakte de bumper bij uw bank punt.

5 Schuif de biljartkeu heen en weer door je hand een paar keer om te wennen aan het gevoel en de lijn vervolgens achter de speelbal. Zoek het punt op de witte bal die u wilt raken met het oog op de bal te starten in beweging.

6 Teken de biljartkeu langzaam terug en dan slaan de cue bal met de biljartkeu soepel en stevig.

Hints

  • Het is niet toegestaan ​​om de bumper zelf te markeren, maar u kunt elk bestaande merken te gebruiken op de tafel om het punt dat u wilt raken identificeren.
  • Zorg ervoor dat u niet bewegen een van de pool ballen tijdens het kijken naar de posities op de tafel.