Hoe maak je een Polaris Fishing Float gebruiken

Hoe maak je een Polaris Fishing Float gebruiken


Een drijvende indicator zoals de Polaris helpt vissers bepalen wanneer een vis hun lijn heeft getroffen. De vlotter, zoals de naam al doet vermoeden, zit op (of in de buurt van) het oppervlak van het water, en reageert op de beweging van de lijn, dus als een vis neemt het aas, de vlotter tips van de visser. Bovendien, door het gebruik van een vlotter, een visser kan zijn haak de gehele diepte van het lichaam van water is hij vissen uit te voeren.

Over de Polaris

De Polaris float is, in de visserij spraakgebruik, een soort glijdende waggler. Dat betekent dat het is aan de vislijn aan de onderkant van de drijver bevestigd, dus het steekt op en beweegt, of "waggles," wanneer de lijn wordt aangeslagen. Bovendien vrij kan schuiven op en later, afhankelijk van de diepte van de gegoten. Polaris onderscheidt omdat het is ontworpen om zichzelf op diepte nadat deze is gegoten, dus geen stop nodig over de lijn om het in de juiste plaats te houden.

technieken

Ervaren vissers, zoals Jeff Vaughan van Ontario Karpervissen, suggereren met behulp van een zwaar gewicht met de Polaris vlotter, zodat de haak en aas wastafel gemakkelijk. Terwijl Vaughan moedigt het gieten in het gebied dat u wilt vissen, in plaats van het gieten daarbuiten en afgehaspeld in de Let's Go Fishing site zegt kunt u de haspel-in techniek te gebruiken, zolang je je hengel te houden laag naar het water en spoel in langzaam.

Met behulp van de Float

Bij gebruik van de Polaris float om te vissen, houd je lijn strak na de cast totdat het gewicht raakt de bodem van het lichaam van het water. Betalen lijn totdat de vlotter springt naar de oppervlakte en plat ligt. Je wilt je hengel te rusten, zodat de tip is net onder de oppervlakte van het water.

andere apparatuur

Float vissen vereist speciale float staven dat het meten van 11 tot 15 voet lang en hebben een medium-test curve. De stang moet worden uitgerust met een open-faced spinning reel met front slepen, of een gesloten-face spinnen haspel.