Hoe maak je een plein Minnow Trap Maak

Hoe maak je een plein Minnow Trap Maak


Minnows zijn goed aas voor kleinere vissen, maar ook leuk als huisdier te houden thuis. Minnows kunnen worden gekocht bij vissen aanbod winkels en aas winkels. Echter, als u wilt, kunt u vangen uw eigen met behulp van een minnow val. Door het vangen van uw eigen minnows, kunt u zo veel of zo weinig minnows te vangen als je nodig hebt. Een minnow val is goedkoop te maken en vereist slechts een paar materialen te creëren.

instructies

1 Knip een stuk gaas hardware doek in vijf afzonderlijke stukken. Het doek moet gaten die 1/4 tot 1/2 inch groot zijn. Elk stuk moet 2 voeten op 2 voeten in grootte. Deze stukken zijn de vier zijden en de onderkant van uw vierkante val.

2 Vouw alle randen van elk doek 1/2 inch. Dit geeft je gladder randen om mee te werken.

3 Gebruik hog ringen aan de vier kanten op elkaar hechten, vouwen ze met een tang. Ze moeten worden samengesteld zodat zij een vierkant, met de gevouwen randen aan de binnenkant. Bevestig het onderste stuk van uw plein. U moet nu vijf van de zijden van het plein compleet.

4 Snijd vier extra mesh hardware doek stukken. Ze moeten 2 voet door 1 voet. Snij elk stuk in een driehoekige vorm. U de basis van de driehoek 2 voet en de top 1 inch breed te zijn. Bevestig de vier stukken samen om een ​​vierzijdige vorm die taps toeloopt naar een punt te vormen. Het zal lijken op een piramide met een 1-inch gat aan de bovenkant. Zet de vorm samen met behulp van hog ringen.

5 Gebruik hog ringen om de piramide van Stap 4 te bevestigen aan het open einde van het plein die u in stap 3.

6 Snijd een vierkant in een van de zijkanten van je val die is 5 inch bij 5 inch.

7 Snijd een 7-inch met 7-inch plein van mesh hardware doek. Dit zal uw deur van uw val. Plaats dit plein over bovenkant van het plein in stap 6. Gebruik plastic kabelbinders gesneden om de bovenste twee hoeken van de 7-inch beveiligen door 7-inch vierkant op zijn plaats over de bovenkant van de 5-inch met 5-inch opening. Gebruik een stukje draad aan de onderkant van de deur veilig. (Je moet in staat om verwijderd dit stukje touw of draad.) Wanneer u de draad te verwijderen, kunt u de witvissen je uit de deur hebben gevangen te dumpen.

Hints

  • Draag werkhandschoenen bij het samenstellen van uw val om letsel te voorkomen.