Hoe maak je een platte buik Get

Hoe maak je een platte buik Get


We weten allemaal dat je dieet en lichaamsbeweging moeten wegredeneren het vet op je buik, maar dit artikel heeft een paar verschillende tips over manieren om te helpen plat je buik die je nog niet eerder hebt misschien gehoord van.

instructies

1 Hoe maak je een platte buik Get


Consumeer de kleinste hoeveelheid suiker mogelijk te maken.

Sugar bloats je maag. Het consumeren van suiker zal absoluut niet helpen je een platte buik te krijgen. Hoewel het onmogelijk is om volledig te elimineren suiker uit je dieet, gewoon proberen om zo min mogelijk te verbruiken.

2 Hoe maak je een platte buik Get


Kijk hoe vaak je kauwgom.

Als je kauwgom, bent u waarschijnlijk meer lucht die je maag bloat zal maken en je buikspieren te verbergen slikken.

3 Hoe maak je een platte buik Get


Zorg voor voldoende vezels.

Probeer ten minste 25-35 gram vezels per dag te consumeren. Fiber voorkomt verstopping, die ook je buik zal zwellen. Fiber houdt dingen in beweging. Veel soorten bonen en bessen hebben een veel vezels in hen. Er zijn een aantal fiber supplementen die u zou kunnen ook nemen.

4 Hoe maak je een platte buik Get


Drink ijskoud water.

Water bevat geen calorie├źn en zal u vullen. Als u ijskoud water te drinken, zul je nog meer vet te verbranden omdat je lichaam zal moeten werken om op te warmen, dat water als het eenmaal in uw systeem.

5 Hoe maak je een platte buik Get


Obliques Exercise.

Barbell wendingen zijn een uitstekende taille slanker oefening. Alles wat je nodig hebt is een barbell of 2 halters. Je zou zelfs een bezem te gebruiken als je niet die dingen gemakkelijk beschikbaar te hebben. Je staat gewoon rechtop, houdt de bar of halters in je handen en draai van links naar rechts (links naar rechts). U kunt het gewicht aan te passen als nodig is om uw individuele behoeften. Probeer het doen van 1 set van 50 herhalingen - u zult echt het gevoel in je buikspieren de volgende dag! Je hoeft niet veel gewicht hebben om deze te doen of je kan je ruggengraat verwonden.

6 Hoe maak je een platte buik Get


Upper Abs Exercise.

Gewoon liggen plat op de vloer en leg je benen op een stoel, zodat je benen zijn parallel (dijen loodrecht) op de vloer. Het houden van uw benen omhoog op deze manier zorgt ervoor dat je bovenste buikspieren het meeste werk aan het doen zijn, en niet je benen of rug. Probeer ten minste 3 sets van crunches compleet met 12 herhalingen per stuk.

7 Hoe maak je een platte buik Get


Lagere Abs Exercise.

Achteruitgang (of helling) reverse crunches de wereld regeren! Ze zijn een geweldige manier om de toon van uw onderste buikspieren dat is het moeilijkste deel van de buik te toon. Dit zijn geweldig. Gewoon doen 3 sets van deze oefening te mislukken. Betekenis, doe een set totdat je niet meer gedurende 60 seconden kan doen, rust, doe je volgende set totdat je niet meer kan doen ... etc.

Om deze uit te voeren, je gewoon lag op de bank met je voeten in de richting van de vloer. Pak de bank met je handen en hangen op de bank recht boven je hoofd. Til je heupen omhoog ten minste 30 graden en dan langzaam onderrug naar beneden. Je zal echt in staat zijn om het gevoel dat je onderste buikspieren werken en ik garandeer dat deze oefening zal je zweet!

8 Hoe maak je een platte buik Get


Eet juist.

Je nodig hebt op een gezonde, suikerarm dieet te blijven om die buikspieren te zien. Anders kon je alle oefeningen in de wereld te doen, maar als je dieet is geladen met ongezonde keuzes, zoals suikers en overtollige calorie├źn, zul je nooit zien je buikspieren.

Hints

  • Zorg ervoor dat u uit te werken je rug in aanvulling op uw maag. Een sterke rug is belangrijk als je echt op zoek bent om je buikspieren te versterken, plus het is beter voor uw lichaamshouding toch.
  • U kunt ook proberen meer ab oefeningen zoals opknoping been brengt of helling reverse crunches.
  • Zoals altijd, training met de nodige voorzichtigheid
  • Probeer niet om meer gewicht te heffen of meer dan u in staat bent of u zich verwonden doen.