Hoe maak je een platte buik Get Met behulp van een loopband

Hoe maak je een platte buik Get Met behulp van een loopband


Om een ​​platte buik te krijgen, moet je om vet te verbranden uit je lichaam. Vet niet verbrand off van specifieke plekken, maar verbrandt in hetzelfde tempo overal. Dus, als je je buik plat kunt u ook trimmen vet uit je heupen, armen, gezicht en andere lichaamsdelen op hetzelfde moment.

Als u een loopband, zijn er bepaalde oefeningen die je kunt doen om je lichaam aan te moedigen om de vetreserves te verbranden. De sleutel is intervaltraining, waarbij de vet in de kortst mogelijke tijd brandt.

instructies

1 Wandelen of licht joggen op de loopband voor 4 of 5 minuten om op te warmen je lichaam.

2 Verhoog de snelheid of hellingshoek voor een korte tijd. Kortom, hoe korter de periode, moet het hoe intensiever de oefening. Een 30-seconde interval, dan zal veel moeilijker zijn dan 5 minuten interval.

3 Vertragen of de helling voor een rustperiode te verminderen. Dit kan zo lang zijn als het interval twee keer zo lang als het interval, of ergens tussenin. Je moet alleen het twee keer zo lang te maken, hoewel, als het interval kort was. Een 5-minuten interval mag niet over een 10-minuten rust, want dit is niet echt interval training, tenzij je traint voor uren.

4 Herhaal dit proces tot je al oefenen voor ongeveer 20 minuten. Interval training hoeft niet veel langer dan dit.

5 Voortdurend mix je training aan uw lichaam te houden dat deze te comfortabel. Als uw lichaam niet bereid is voor iets, het verbrandt vet efficiënter te maken. Anders zal het koolhydraten branden of spier te bouwen, die geen van beide bijdragen aan een platte buik. Dus, zou je twee minuten sets op maandag, 30 seconden sets op dinsdag, en een combinatie op woensdag. U kunt ook veranderen of je snel of op een helling te gaan; de sleutel is om uw hart bonzen en niet hoe je het doet.

Hints

  • Combineer dit met een evenwichtig, vetarm dieet. Loopband training geeft u geen carte blancheren om te eten wat je wilt.
  • Begin klein. Je lichaam zal niet klaar zijn om veel van de maximale intensiteit intervallen doen als je begint te zijn, en je bent beter af te beginnen met een paar harde intervallen. Anders zul je gewoon het gevoel uitgeput en herhaal de oefening zal waarschijnlijk niet worden.