Hoe maak je een platte buik Get at Home

Hoe maak je een platte buik Get at Home


Zowel mannen als vrouwen willen een platte buik, omdat het helpt hen beter uitzien in de kleren. Een platte buik, is echter niet alleen over ziet er goed uit; betekent dit dat je niet een ophoping van vet in de buik regio. Volgens de Johns Hopkins Medicine Health Alerts online resource, buikvet en middelomtrek dient als een betere indicator van hart-en vaatziekten risico dan de nummers op de schaal. De meeste mensen hebben geen tijd om uit te werken in de sportschool om zich te ontdoen van buikvet; U kunt echter aardig abs thuis voor weinig of geen kosten te krijgen.

instructies

1 Maak een huis sportschool. Je moet minder dan $ 100 thuis om een ​​huis sportschool te maken met apparatuur die de buik werkt. Bezoek sportartikelen winkels of warenhuizen en de aankoop van items zoals hand gewichten, weerstand banden, een Zwitserse bal en een oefening mat. Stel ze in uw aangewezen oefening ruimte als een herinnering om te oefenen voor de dag. Als u wilt een dure item te kopen, krijgen een hometrainer of mini-trampoline en plaats ze in de voorkant van de televisie. U kunt een training krijgen tijdens het kijken naar je favoriete tv-show.

2 Kopen of te huren oefening dvd's. Winkels zoals Target en Wal-Mart hebben fitness-dvd's in hun elektronica en muziek afdelingen. U kunt deze dvd's te kopen voor minder dan $ 10 per stuk op keer. Online winkels verkopen ook oefening dvd's. Als u niet wilt dvd's te kopen, Netflix en Blockbuster hebben oefening dvd's die je net zo lang als je wilt kan houden. Hier krijg je een mix van aerobics, Pilates en krachttraining workouts. Pilates richt zich op de kern spieren van de buik, onderrug en bekken.

3 Schrijf een trainingsschema. Je moet ten minste drie dagen van buik- en krachttraining, vijf dagen van cardio en twee dagen van flexibiliteit training om een ​​platte buik te krijgen. In een notebook of op een online dagboek, schrijf je wekelijks of maandelijks trainingsschema. Zorg ervoor dat u de specifieke DVD u van plan bent om elke dag te gebruiken toe te voegen. Als u niet zeker weet hoe je workout plan zou moeten zijn, ga dan naar online bronnen, zoals SparkPeople of de Shape tijdschrift website. Zij zullen u helpen een trainingsschema te maken.

4 Doe circuit training. Circuit training combineert hoge en lage impact activiteiten, krachttraining en uithoudingsvermogen. Zet uw huis sportschool up als een interval circuit vergelijkbaar met Curves en werken op elk station voor ongeveer twee minuten gedurende 30 tot 60 minuten. Zorg ervoor dat de bovenste en onderste lichaam te werken tussen cardio circuits. U kunt ook een circuit workout met behulp van uw oefening dvd's met 5 tot 10 minuten durende workout secties.

5 Eet belly-vriendelijke voedsel. Elimineer junk food en verwerkte voedingsmiddelen uit uw koelkast en voorraadkast. Ook verwerkte maaltijden beschouwd gezonde bevatten meer dan 500 milligram natrium, wat leidt tot een opgeblazen gevoel. In plaats daarvan kiezen voor vezelrijke voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten; mager vlees; hele granen en noten. Breek maaltijden in zes kleine maaltijden per dag om de stofwisseling op gang en de bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Vermijd suikerhoudende drankjes en water te drinken voor de hydratatie.