Hoe maak je een platte buik Get Als u gescheurd spieren in je buik

Hoe maak je een platte buik Get Als u gescheurd spieren in je buik


Het kan moeilijk zijn om te zitten stationair terwijl u herstelt van een blessure, maar als het gaat om gescheurde buikspieren, de rest is het beste voor jou. Uw core spieren, waarvan de buik is een belangrijk onderdeel, zijn essentieel voor veel van de basisbewegingen van uw lichaam, in het bijzonder als het gaat om te oefenen. U zult merken dat joggen en zelfs proberen om stevig te lopen zeer pijnlijk met een gescheurde buikspier kan zijn. Het is mogelijk om verder uit te werken met de buikspieren tranen en spanningen, maar je nodig hebt om je training aanpak aanzienlijk te wijzigen, en vermijd oefeningen die direct de geblesseerde spieren te isoleren.

instructies

1 Bezoek uw arts voordat u uit te werken met een gescheurde buikspier, en vragen te stellen over de aard van de oefeningen die je kunt doen met de blessure. Uw arts zal waarschijnlijk voorschrijven van grote doses van rust, maar afhankelijk van de omvang en de specifieke locatie van het letsel, zou ze suggereren specifieke oefeningen die je kunt uitvoeren zonder hinder voor uw genezingsproces.

2 Bepaal welke soorten beweging die je kunt doen zonder dat pijn of ongemak in uw geblesseerde spier. Genezing van een abdominale scheur is niet het moment om het verleden pijn duwen omwille van de werken, dus uitzoeken welke bewegingen je pijnvrij kan doen, en vermijd alle anderen zoveel als je kan.

3 Oefening op basis van advies van uw arts en de bewegingen die je kunt vrij van pijn uit te voeren. Je zult waarschijnlijk in staat zijn om spiergroepen die niet in de buurt van uw core zoals uw armen en een aantal beenspieren te isoleren, maar het houden van een platte buik, terwijl verpleging een gescheurde buikspier zal meer nadruk op cardiovasculaire oefening vereisen. Voer de cardio-oefeningen die geen pijn veroorzaken; als je kunt wandelen of joggen, doen zo licht, of overwegen een stationaire fiets, als je in staat om te rijden zonder pijn bent.

4 Focus op het soort voedsel dat je het in je lichaam, terwijl gewond, het vasthouden aan gezonde keuzes, zoals mager vlees, magere bronnen van eiwitten, volle granen en een ruime hoeveelheid groenten en fruit. Aangezien u zal waarschijnlijk niet in staat zijn om gelijke tred te houden een echte intense cardiovasculaire regime, met name in de vroege stadia van uw genezingsproces, voedselinname wordt belangrijker dan ooit. Het onderhouden van een platte buik is alles over meer calorie├źn verbranden dan je verbruikt, dus in deze tijd, wanneer je moet rusten meer dan normaal, onnodige calorie├źn en ongezonde voedingsmiddelen toe te voegen aan uw dieet.

Hints

  • U kunt helpen het risico van gescheurde buikspieren in de eerste plaats te verminderen door ervoor te zorgen dat je languit op de juiste voordat workouts die uw core-spieren te isoleren. Full-body stukken, zoals de uitbreiding van uw handen naar de hemel, overkoepelende je rug en stretching omhoog, zijn een manier om je buikspieren los te maken voor de training. Een andere sleutel tot het verminderen van het risico van letsel is om te voorkomen dat te overdrijven tijdens het werk uit. Luister naar je lichaam, en niet de kern oefeningen niet blijven goed voorbij het punt van spierpijn.
  • Het uitvoeren van oefeningen die een gescheurde buikspier, of zelfs het gebied eromheen te isoleren, kan onnodige spanning veroorzaken op de ondersteunende spieren in die algemene ruimte en kan ook de hoeveelheid tijd die het duurt voor je spierscheur te genezen te verhogen. Als je moet werken terwijl verpleging een gescheurde buikspier, doe zo zorgvuldig, zorg om te vermijden dat de directe spanning op de spier zelf.