Hoe maak je een Plaster Arm Cast Apply

Hoe maak je een Plaster Arm Cast Apply


Een gebroken arm kan een pijnlijke en lastige blessure die tijd om te genezen vereist zijn. Wanneer de arm verbroken moet worden een gipsverband toepassen om de pauze te kunnen genezen. Vaak wordt dit uitgevoerd door een arts of verpleegkundige, maar wanneer men niet beschikbaar gips door iemand met de juiste materialen en kennis kan worden toegepast.

instructies

1 Plaats de hand, pols en arm in lijn met elkaar. De arm moet worden uitgelijnd in een functionele positie.

2 Wikkel de zachte katoenen bandage in een cirkelvormige beweging rond de arm. Begin van de hand en strekken zich tot onder de elleboog, zodat het verband glad en zelfs wanneer verpakken. Zorg voor extra demping rond de pols gebied van het verpakken van de katoen rond de pols een paar keer.

3 Open de 3-inch roll van gips en dompel het in een licht verwarmd kom met water. Volledig onder te dompelen het gips in het water in een verticale manier. Masseer de ondergedompeld gips om het water gelijkmatig te absorberen in het.

4 Maak de verweekte pleister uit het water en knijp het overtollige vloeistof.

5 Breng gips eerst naar de onderarm, met behulp van een cirkelvormige beweging. Rol de pleister roll gelijkmatig, het effenen van de pleister op de zachte katoenen bandage.

6 Herhaal stap 3 met de tweede rol van gips.

7 Breng de tweede rol van de pleister op de top van de eerste, nog vochtig, gips applicatie. Tijdens het aanbrengen van de tweede rol van gips, vouw alle losse randen van de katoen verband tussen de eerste en tweede laag van gips.

8 Smooth de pleisterlagen met natte handen zodat houdt vorm met de arm.

9 Knip overtollige pleisterwerk van rond de duim met een schaar.

10 Laat gips te drogen.