Hoe maak je een Physical Job & Trein voor een Marathon Work

Hoe maak je een Physical Job & Trein voor een Marathon Work


Marathon training is een monster voor veel mensen. Training is dubbel zo moeilijk bij het werken een fysieke overdag baan. Goed eten, regelmatig te bewegen, het instellen van persoonlijke doelen en vergadering, of meer, die doelen is slechts een deel van de uitdaging. Afweging van trainingen en opleiding tussen een normaal leven met werk en gezin neemt betrokkenheid. Terwijl de taak is niet gemakkelijk, het is ook niet onmogelijk. Volg een paar eenvoudige stappen om een ​​solide, drukke leven training strategie te ontwikkelen.

instructies

1 Plan uw trainingsschema met uw echtgenoot en geliefden ruim van tevoren van de marathon. Bespreek opleidingseisen, doelen die u te bereiken voor en de tijd en energie die nodig is om aan die behoeften te voldoen. Spreek een trainingsschema met familieleden voorafgaand aan de start van de opleiding, zodat iedereen goed voorbereid en op dezelfde pagina.

2 Eet veel fruit, groenten en koolhydraten. Werken een fysieke job tijdens de dag en training 's ochtends en' s avonds betekent dat uw lichaam genieten van voedingsstoffen en energie. Vul uw lichaam met koolhydraten en 60 procent van je dagelijkse voeding. Maak magere eiwitten 15 procent van je dagelijkse voedselinname. Besteden de overige 25 procent naar vers fruit, groente, vis met omega-3 vetzuren, water en dranken met fluïdum elektrolyten.

3 Kies tijden van de dag die ideaal zijn voor u en uw lichaam. Ambten, die in de avonduren werken als u nodig zijn om aan het werk om 6 uur alternatief rapporteren, overwegen 's ochtends vroeg workouts als u later beginnen met de werkzaamheden op de dag. Selecteer ten minste één dag van de week wanneer je rust en laat je lichaam om zich te hergroeperen en reparatie.

4 Luister naar je lichaam. Draait op lege is niet gezond en kan leiden tot verwondingen. Rusten als je lichaam voelt vooral uitgeput en bepalen via uw mate van honger hoeveel je dieet te verhogen - niet door de verleiding in je ogen. Logeren goed uitgerust en goed ingevoerd leidt tot productieve arbeid dagen en oefeningen.