Hoe maak je een peuter spelen met voedsel bij de Lijst Handle

Hoe maak je een peuter spelen met voedsel bij de Lijst Handle

Als uw peuter maakt er een gewoonte van het werpen van haar pasta om te zien dat kleeft aan de wand of het bouwen van een aardappelpuree en groente berg op de vloer, ze testen waarschijnlijk uw geduld op een regelmatige basis. Terwijl ze is te jong om haar tafelmanieren te perfectioneren, er is geen tijd als het onderhavige om te beginnen met het helpen van uw peuter een paar eenvoudige lessen in etiquette - als het spelen met, of het gooien van, eten is niet aanvaardbaar. Begrijpen waarom je kleintje maaltijd verandert in speeltijd kan u helpen om de situatie te verhelpen.

Stap 1

Houd een strak gezicht als uw peuter begint de lancering van zijn voedsel door de kamer of het stapelen zijn appelschijfjes. Vertel oudere broers en zussen op dezelfde manier te reageren. Soms ondeugende capriolen van een peuter lijken grappig, maar positief te reageren op voedsel play lotgevallen van uw kind, kan hem aanmoedigen om zijn capriolen blijven om je weer te reageren.

Stap 2

Serveer je kind kleinere porties voedsel. Het is gemakkelijk om te overschatten hoeveel voedsel uw peuter kunt eten. Het verstrekken van te grote porties voor uw peuter kan leiden tot te veel eten en / of het spelen met het voedsel. Kijk hoeveel voedsel uw peuter daadwerkelijk verbruikt voor een paar dagen en aan te passen zijn porties aan te passen aan zijn eetlust. Als weinig voedsel wordt op het bord vertrokken zodra uw peuter voldoet aan zijn honger, er is er simpelweg minder voor creatieve "te spelen."

Stap 3

Bied uw peuter slechts kleine hoeveelheden voedsel in een tijd als hij blijft spelen met de peuter-size porties. Bijvoorbeeld, plaats een paar plakjes fruit in zijn kom, of gewoon een lepel van groenten of aardappelpuree. Als hij klaar is met eten de kleine hoeveelheid, een beetje meer te geven hem.

stap 4

Klare maaltijden samen als een familie zo vaak mogelijk om uw peuter te voorzien van een dagelijks voorbeeld van goede tafelmanieren. Dit geeft haar ook een gelegenheid om andere familieleden genieten van gezonde voeding te zien. Anders zou ze je eerlijkheid twijfelen wanneer u probeert om haar te vertellen hoeveel je wilt spinazie. Stimuleer oudere kinderen om een ​​voorbeeld te stellen voor hun jongere broer of zus door zich goed diner-table rolmodellen voor haar, ook.

stap 5

Laat uw kind zichzelf te voeden. Op de leeftijd van 15 tot 18 maanden, moet hij beginnen met eetgerei manipuleren. Je zou nog steeds nodig om hem te helpen op deze leeftijd, maar hij moet tal van mogelijkheden om zichzelf voeden proberen te hebben. Borden zullen ook zijn handjes bezig te houden, het verminderen van zijn interesse in een keukenmachine toss. Als hij begint te beheersen met behulp van gereedschap, zal hij een groter gevoel van controle over de maaltijd te voelen, waardoor hij minder kans om te spelen met voedsel in een machtsstrijd.

stap 6

Verwijder junk food uit het dieet van uw peuter. Ze hoeft niet deze voedingsmiddelen en ze zullen haar niet voorzien van de gezonde voedingsstoffen haar lichaam nodig heeft. Ze zullen echter interfereren met de kamer die ze beschikbaar heeft in haar maag voor gezonde voeding. Als ze snacks op junkfood tussen de maaltijden, zullen ze sneller vullen op aangewezen maaltijden, waardoor de wortel toss, jus gracht en andere voedingsmiddelen spellen meer kans om te volgen.

stap 7

Handhaven van een gestructureerde maaltijd en snack schema. Dit zal helpen uw peuter begint te herkennen wanneer hij honger heeft en wanneer is vol. Als hij begint te deze interne signalen te onderscheiden, zal hij in staat zijn om u te vertellen dat hij vol is, in plaats van het bouwen van een broccoli trein of het maken van een kalkoen toren.