Hoe maak je een periode van begin Zwangerschap Bloeden Onderscheid

Hoe maak je een periode van begin Zwangerschap Bloeden Onderscheid

Zodra je zwanger bent, wordt je menstruatie zou moeten stoppen. Dit betekent echter niet altijd het geval, en u kunt nog steeds last hebben van bloeden, zelfs terwijl je zwanger bent. In veel gevallen is dit onschadelijk, maar bloeden kan een teken zijn van ernstige problemen de zwangerschap. Het kan ook aangeven dat je alleen maar had een late periode, en waren niet zwanger in de eerste plaats. Zorg ervoor dat u snel zien uw arts als u het even welk type van ongebruikelijke bloeden ervaren.

Stap 1

Evalueer de hoeveelheid en de frequentie van het bloeden. Sommige spotten vroeg is normaal en kan gewoon aangeven dat de eicel ingeplant in de baarmoeder. Het spotten moet stoppen op zijn eigen. Zware bloeden misschien gewoon een late periode, of een indicator van een probleem met de zwangerschap.

Stap 2

Neem een ​​zwangerschapstest. Als u hebt begon te bloeden en denkt dat u zwanger bent, neem dan een zwangerschapstest om dubbel te controleren. Uw periode misschien net te laat zijn geweest, of dat u kunnen lijden aan een miskraam.

Stap 3

Neem een ​​bloedtest. Een afspraak met uw OB / GYN om deze test te ondergaan. Het zal de hoeveelheid humaan choriongonadotrofine of hCG bepalen in uw bloed, wat aangeeft of je zwanger bent, hebben een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of hebben of op het punt om een ​​miskraam te hebben.

stap 4

Krijg een echo. Een afspraak met uw OB / GYN om deze procedure te ondergaan. als een buitenbaarmoederlijke zwangerschap - - hij in staat was om te zien of er een medische reden voor het bloeden zal zijn of dat het gewoon normaal implantatie bloeden.