Hoe maak je een Pendulum voor Chakra Clearing Gebruik

Hoe maak je een Pendulum voor Chakra Clearing Gebruik


Een slinger is een voorwaardelijke gewicht of hanger gebruikt voor energie werk en waarzeggerij. In chakra reiniging, een slinger werkt als een indicator voor energiecentrum balans en helderheid. In de praktijk is een slinger is een handig hulpmiddel voor de werknemers van energie en patiënten, omdat het een tastbaar, zichtbaar signaal voor probleemgebieden. Deze methode voor het chakra diagnose is afkomstig van Barbara Ann Brennan's boek "Hands of Light."

instructies

1 Houd de slinger of ketting (een hanger aan een enkele streng is het beste) ongeveer zes inches boven de chakra waar je mee bezig bent. Gebruik slechts twee vingers om de slinger te houden; Dit vermindert de kans lichaamsbeweging beïnvloeden beweging van de slinger.

2 Wis je geest en streven naar een staat van balans. Kom niet aan de chakra, of de patiënt, met vooroordelen van de staat van het veld energie.

3 Let op de slinger. Afhankelijk van verstopte of vernauwde het energieveld, zal de slinger beginnen te bewegen. Brennan zegt dat het waarschijnlijk zal bewegen in een cirkelvormige manier, maar kan meer van een elliptische of rechte pad te maken.

4 Analyseer de beweging van de slinger. Als de beweging lijkt langzaam, gemalen of traag, dan is de chakra verstopt is, en er is niet veel energie te bewegen doorheen. Een andere indicator van de problemen is als de slinger beweegt in een richting tegen de klok.

5 onderzoekt de vorm en de breedte van de schommel. Een gezonde chakra heeft een diameter van ongeveer zes inch; iets enorm onder of boven dit bedrag laat overeenkomende boven of onder het gebruik. Elliptische beweging laat zien dat er waarschijnlijk een verstoring van de energiebalans op een of andere kant.

Hints

  • De beste manier om te leren over slinger chakra diagnose is om herhaaldelijk te werken aan de ene persoon naar de progressie van genezing te zien. Probeer het gebruik van uw slinger en helende vermogens op een vertrouwde vriend die regelmatig beschikbaarheid heeft voor de praktijk.
  • De slinger is slechts een diagnostisch hulpmiddel; het heeft geen genezende eigenschappen op zich. Probeer niet om resultaten te dwingen door het beïnvloeden van de beweging.