Hoe maak je een Parachute kopen

Een parachute is een stuk van sportuitrusting je echt niet willen beknibbelen op. In feite zal het onderzoek en de moeite die u hem in het kopen van een parachute van een direct effect op je persoonlijke veiligheid. Het is belangrijk om niet alleen te kopen een kwaliteit parachute, maar ook een die past bij uw skydive ervaring en specificaties. Gebruik de volgende stappen als een gids voor het kopen van een parachute.

instructies

1 Leer zo veel als je kunt over een parachute je kan kopen. Dit is des te belangrijker als u overweegt gebruikte parachutes, omdat veel van de belangrijkste eigenschappen van een parachute zijn moeilijk op te sporen. Echter, of nieuw of gebruikt, een parachute moet voldoen aan FAA-normen, bekend als "TSO."

2 Laat de parachute gecontroleerd door een onafhankelijke rigger. Zelfs als de verkoper van de parachute goed betekent, dat hij of zij alleen maar zou niet genoeg zijn om u de best mogelijke beoordeling van de apparatuur hebt leren kennen. In de regel hebben de parachute gecontroleerd voordat je skydive en, idealiter, voordat je koopt.

3 Zorg ervoor dat de parachute overeenkomt met jou. Details zoals uw ervaring, hoe je skydive en uw gewicht zijn kritisch. Deze factoren zullen bepalen of u een ronde of vierkante parachute kopen (hoewel de kans groot dat het plein zal zijn), de aard van de luifel materiaal en hoeveel vierkante voeten van de parachute bedraagt.

4 Krijg alle de juiste versnelling. Uiteraard is gewoon een parachute zal je niet in staat om een ​​skydive te voltooien. Je moet ook harnassen, een harnas container en automatische activering van apparaten op een veilige manier (en in sommige gevallen legaal) skydive met uw nieuwe parachute. Zorg ervoor dat de parachute u koopt werken correct met alle spullen je hebt of van plan bent te kopen.