Hoe maak je een Paintball Gun wijzigen

Paintball is een spel van snelheid en nauwkeurigheid, die de onboard lucht bus maakt bijna onmogelijk. Het omzetten van de paintball geweer naar een afgelegen lucht bus is een geweldige optie dat de paintball geweer in evenwicht en maakt lange dagen van het spelen comfortabeler. Het maken van deze wijziging is ongecompliceerd als je weet dat de trucs te maken van het werk.

instructies

1 Verwijder het bus vanaf de achterkant van de paintball pistool door het terug schuiven van de lucht clip en het scheiden van de stukken. Let op de grootte van de universele vulling adapter of neem het met u ervoor zorgen dat u de juiste slang te kiezen.

2 Selecteer een opgerolde slang aan het voorkomen van verstrikt te raken in de borstel of obstakels tijdens het spelen te minimaliseren. Koop de adapters die uw apparatuur te passen en steek het beslag in de uiteinden slang en klem ze op hun plaats.

3 Bepaal waar u wilt de dia terugslagklep te plaatsen en snijd de slang. Installeer de klep aan door de uiteinden van de slang in de klep en te klemmen stevig. Hierdoor kunt u de luchtstroom tussen de games uit te schakelen.

4 Sluit de slang aan op de universele vulling adapter en een fles op afstand lucht. Dry-test het systeem om ervoor te zorgen dat er geen lekken in een van de aansluitingen alvorens de paintball geweer in de strijd.