Hoe maak je een Paint Ball Gun identificeren met het symbool

Hoe maak je een Paint Ball Gun identificeren met het symbool


Identificatie van uw paintball gun zal nuttig zijn wanneer in de noodzaak van nieuwe accessoires en paintballs. Zonder de merknaam van pistool, is het mogelijk om de verkeerde grootte van paintball schaffen. Het kennen van het merk van uw pistool is ook handig bij het zoeken naar apparatuur, zoals een draagtas of de houder.

instructies

1 Identificeer de specifieke kleur aan het merk. Zowel de Eclipse en Dye matrix merken gebruik maken van de kleuren blauw en zilver. De Pronto en Tippman echter zijn in het rood, wit en zwart. Let op zelfs de geringste beetje kleur, zoals in het Airow Gun merk, dat een roze splatter verf tussen de woorden van de merknaam plaatst.

2 Erken een bepaald teken of detail. Details, zoals de gekantelde doelwit ontwerp van de Smart Parts merk zal helpen differentiëren een pistool uit elkaar. Let op de druipende verf functie die is vaag zichtbaar onder de E van de Eclipse embleem. Zie hoe de Pronto-markering schuin in een neerwaartse manier, terwijl de Kingman symbool in een opwaartse diagonale wordt geschreven.

3 Toon de totale omvang van het embleem ten opzichte van het pistool. Sommige paintball guns, zoals in de Mini merk hebben logo's die een grote ruimte nodig. De Mini merklogo neemt 50 procent van de handgreep. Het merk Amerikaanse leger echter bevindt in de buik van het pistool en gebruikt een ruimte niet groter dan de grootte van de trekker gat.

4 Geef je mening over de markering voor specifieke letters. Een aantal van de meest bekende merken op de markt duidelijk aangeven hun namen in het symbool, zoals de Tippmann, Proto en Kingmen. In merken JT Guns en BT Paintball het logo staat gewoon JT en BT respectievelijk. Het merk Dye Matrix plaatst gewoon Dye over het midden van het embleem. Eclipse is een van de weinige alom bekende merken die slechts één letter op de markering.