Hoe maak je een Pacemaker Test

Een pacemaker is een apparaat geïmplanteerd dicht bij je hart, en regelt uw hartslag. Veel mensen die ritmestoornissen (onregelmatig hartritme) te ontwikkelen nodig pacemakers om te helpen bij hun harten kloppen normaal. Volgens de Mayo Clinic, de gemiddelde levensduur van een pacemaker is ongeveer 10 jaar. Het is belangrijk na u voor het eerst geïmplanteerd met een pacemaker om uw arts te zien om ervoor te zorgen dat uw pacemaker werkt. Je moet ook aan de follow-up bezoeken om ervoor te zorgen dat de batterij van de pacemaker goed werkt.

instructies

pacemaker Testing

1 Ga naar uw arts binnen 10 dagen na uw pacemaker implantaat om de instellingen te controleren en dat het correct werkt.

2 Zorg ervoor dat wanneer u het ziekenhuis dat uw arts u een zender controle-eenheid (waarvan meer dan de telefoon zal worden gebruikt) heeft gegeven vertrekken. Aarzel niet om uw arts vragen te stellen om ervoor te zorgen dat u begrijpt hoe de zender werkt.

3 Schedule controle tests gedaan over de telefoon met een technicus, om de paar maanden.

4 Onderga routine testen met uw arts voor uw pacemaker ten minste eenmaal per jaar. Een technicus zal ook nodig hebt om uw apparaat te controleren.

5 U moet kleine aanpassingen ondergaan op uw pacemaker als er een afwijking geconstateerd. Een technicus zal de aanpassingen voor u op het moment van uw bezoek.

6 U moet controleren in het ziekenhuis om een vervanging te krijgen als de batterij moet worden vervangen. Het krijgen van een vervanging van de batterij does't vereisen zo veel hersteltijd in vergelijking met het krijgen van een nieuwe pacemaker.

Hints

  • Breng een bandrecorder om afspraken van uw arts om u te helpen nuttige informatie te onthouden.
  • Dit zijn algemene richtlijnen; volg de aanwijzingen van uw arts voor specifieke tijdschema's met betrekking tot uw pacemaker.