Hoe maak je een paardenrace Handicap Met behulp van een puntensysteem

Hoe maak je een paardenrace Handicap Met behulp van een puntensysteem


Paardenraces is een sport die nauw verbonden is met gokken, zoals de aanwezigen kijken vaak om geld te verdienen door de juiste plukken die paarden zal winnen. Veel paard gokkers willen spelen met behulp van een systeem dat helpt begeleiden hun besluitvorming. Het punt weddenschappen systeem vereist een stat boek voor de dag met gedetailleerde samenvattingen op elke race, en creëert een wiskundige formule voor het kiezen van het winnende paard. Alle gegevens zijn te vinden in de "Daily Racing Form."

instructies

1 Onderzoek de Beyer snelheid cijfer voor elk paard in haar voorafgaande vier races, dan vinden de totale score van twee beste resultaten per paard. Award vier punten om de hoogste score en twee punten aan het paard met de tweede hoogste score.

2 Voeg de lengtes van de nederlaag voor elk paard in zijn twee voorgaande races, scoren nul voor een overwinning, dan toekennen drie punten aan het paard met de laagste score en twee punten op het paard met de op een na laagste score. Niet award geen punten deze stap als er twee of meer paarden zowel hun twee voorgaande races gewonnen.

3 Voeg twee punten aan de score van elk paard met een trainer met een winnende percentage van meer dan 10 procent, en het ene punt naar elk paard met een jockey met een winnende percentage van meer dan 10 procent.

4 Trek één punt van de score van alle paarden in berichten negen tot en met 12 voor de races meer dan een mijl of award een punt om alle paarden binnen drie lengtes van de leiding bij elke oproep in hun eerdere race voor een wedstrijd in het kader van een mijl.

5 Award één punt voor alle paarden die reed op de grasmat in hun voorafgaande ras als de race op vuil.

6 Toekenning van het ene punt naar elke paardenraces tijdens het gebruik van Lasix voor de eerste keer.

7 Zet in op het paard met de hoogste score als het leidt met drie punten of meer, anders niet wedden op de race.