Hoe maak je een oorontsteking Behandel Met behulp van Home Remedies

Hoe maak je een oorontsteking Behandel Met behulp van Home Remedies


Het hebben van een oorontsteking is pijnlijk en irritant. Een infectie kan gebeuren na een verkoudheid of andere respiratoire aandoening. Wanneer u een oorontsteking krijgen, zal je vaak koorts mee, maar niet altijd. Zodra u bepalen u een oorontsteking, naar de dokter gaan en gebruik dan huismiddeltjes samen met wat medicijnen de arts adviseert om zich te ontdoen van de infectie. Home remedies zijn goedkoop, en de meesten van ons al hebben ze in onze huizen. Wanneer u de juiste home remedies te vinden, kunnen ze de pijn van de oorontsteking gemak en helpen zich te ontdoen van de infectie helemaal.

instructies

1 Neem een washandje vol warm water en wring het uit. Houd de warme washandje op de geïnfecteerde oor totdat het afkoelt. De vochtige warmte verhoogt de circulatie en vermindert de zwelling en pijn. Dit zal niet verminderen van de infectie, maar zal waarschijnlijk zorgen voor comfort.

2 Neem 1 el. van pure amandel vervoerder olie, voeg 2 druppels essentiële olie van lavendel, 2 druppels kamille etherische olie en 3 druppels tea tree etherische olie. Meng de olie en verwarm ze op. Doe 2 druppels van deze warme oliemengsel in het geïnfecteerde oor twee keer per dag voor comfort.

3 Kauwgom - of voedsel voor die kwestie - zal openen en sluiten van de mond, waardoor de buis van Eustachius (waar een oorontsteking doorgaans verblijft) om te ventileren en kunnen zorgen voor drainage. Dit kan helpen om enige druk van de infectie te verlichten en zorgen voor comfort.

Hints

  • Een andere manier om de warme oliebehandeling gebruiken om de pijn van een oorontsteking verlichten is het oliemengsel wrijven op de binnen- en buitenzijde van het oor zelf en de aangedane zijde van de hals.
  • Een nog snellere manier te ontdoen van pijn van een oorontsteking is het oliemengsel heet, dip in een doek en gebruik het doek als een kompres op het geïnfecteerde oor. Maak het niet te warm te maken of je zal je oor te verbranden.
  • Antibiotica door uw zorgverzekeraar voorgeschreven zijn uw beste weddenschap op het elimineren van oorontsteking. Gebruik thuis en natuurlijke remedies in combinatie met de medische behandeling van uw arts.
  • Als u een lekke trommelvlies, doe geen olie of druppels in de gehoorgang.
  • Als je lijkt te veel oorontstekingen krijgen, zou u allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, eiwitten, tarwe, pinda's of soja zijn.
  • Degenen die krijgen veel oorontsteking zou ook te hoog van een inname van vet voedsel.