Hoe maak je een ontwerp voor een gebitsbeschermer creëren

Hoe maak je een ontwerp voor een gebitsbeschermer creëren


Het gebruik van gebitsbeschermer in vechtsporten is sterk nodig omdat het beschermt de deelnemende atleten uit lip snijwonden. Er zijn verschillende soorten mondbeschermingen beschikbaar voor atleten om te gebruiken bij de uitoefening van gevaarlijke, high impact sporten. Stock gebitsbeschermers zijn de meest eenvoudige type en zijn verkrijgbaar bij sportartikelen verkooppunten. Mond gevormd, of beet bewakers zijn de tweede soort, die verwarmd en onmiddellijk gedragen door de sporter voor een goed gebit te transpireren zijn. De op maat gemaakte daarvan zijn de meer complexe vorm van gebitsbeschermer. Een eenvoudige kit van dit type kost ongeveer $ 150.

instructies

1 Pluk de stijl en kleur voor uw gebitsbeschermer. U kunt ervoor kiezen om een ​​vastgebonden of strapless gebitsbeschermer hebben. Het kan ook voor de boven- of onderkaak.

2 Kies een kleur voor uw gebitsbeschermer coreshock laag.

3 Kies een kleur voor uw gebitsbeschermer Kraton laag om de kleur die u koos voor de coreshock laag passen. Sommige atleten kiezen voor de kleuren van de vlag van hun land.

4 Personaliseer je gebitsbeschermer van woorden toe te voegen aan elke kant. Het kan uw voor- en achternaam of uw alias zijn. Bijvoorbeeld, "Manny Pacquiao" of "The Pacman."