Hoe maak je een oefening bal te gebruiken als een bureaustoel

Het kan een nieuwe rage te zijn, maar het kan worden gezien in de sportschool en zich naar het kantoor. Een bureaustoel heeft geen langere benen en een rug, maar in plaats daarvan is rond en vaak fel rood. Het idee van het gebruik van een oefening bal als een bureaustoel is om te helpen met houding, samen met het werken buikspieren, bilspieren en beenspieren.

instructies

Hoe maak je een oefening bal te gebruiken als een bureaustoel

1 Bij het uitkiezen van een bal, zorg ervoor dat dijen zijn iets lager dan de knieën. Aanbevolen maat voor gemiddelde grootte persoon (5'6 "tot 6'1") is een 65 centimeter in diameter.

2 Vind je het erg dat een bal die weg zou kunnen rollen? Als je het niet erg jagen je de bal elke keer even, zal een regelmatige oefening bal te werken voor een bureaustoel. Als u wilt de bal te blijven zitten er ballen die zijn bevestigd aan een ring met wielen op. Hierdoor kunt u nog steeds te stuiteren en hebben de juiste houding, zonder dat de bal aan het rollen weg elke keer dat je opstaat.

3 Gemak in. Gewoon omdat je hebt de uitoefening bal betekent niet dat je in staat zijn om op te zitten de hele dag. Net als uit te werken waar u pijn uitgegroeid tot de eerste paar dagen, te beginnen met de uitoefening bal voor een uur. Na een paar dagen, het vertragen van het verhogen van uw tijd op.

Hints

  • Bij het uitkiezen van een bal hoogte zorg ervoor dat u rekening houden met de bal zinken wanneer u er op zitten.
  • Ballen kunnen ook worden gebruikt voor kraken of een bank voor gewicht werkt. Dit maakt één schakel de kern spieren.
  • Niet gebruiken als ernstige rugklachten.
  • Wanneer zitten er zeker bal onder je en niet weggerold.