Hoe maak je een Nosebleed Behandel

Omgaan met een bloedneus is iets dat bijna elk individu op een bepaald punt heeft meegemaakt tijdens zijn of haar leven. Bloeden uit één of beide neusgaten is niet altijd gemakkelijk te stelpen, maar kan worden behandeld via verschillende methods.Nosebleeds kan worden veroorzaakt door het inademen zeer droge lucht, irritatie, klachten en allergieën en ziekten. Soms kan de neus van een persoon aan de randen zonder aanwijsbare reden. Neusbloedingen worden ervaren door alle leeftijdsgroepen en geslachten, maar worden vaker gezien bij kinderen dan adults.Learning hoe goed de behandeling van een bloedneus kan helpen verlichten ademhalingsmoeilijkheden evenals te voorkomen of de kans op complicaties, zoals ernstige bloedverlies te beperken.

instructies

1 Wees alert op bloed gutsen of streamen vanaf de neus, vaak veroorzaakt door ruw spel en sportieve activiteiten. De eerste stap voor het behandelen en stoppen neusbloedingen is de neusgaten samenknijpen. Buig het hoofd gebogen naar voren. Leun nooit het hoofd naar achteren, omdat dit bloed kan leiden tot vervallen van de keel en leiden tot verstikking of accidentele aspiratie van bloed in de longen.

2 Breng pak ijs of een koud kompres aan de neus met behoud van druk, indien mogelijk. Dit zal helpen om de zwelling en ook langzaam de bloedstroom te verminderen door vertraging van het verkeer.

3 Laat de neus druk na ongeveer 10 minuten. Dit zal tijd te geven voor het bloed om stolling te starten. Wacht ongeveer 30 seconden. Probeer te praten om ervoor te zorgen dat bloeden is gestopt. Blaas niet je neus! Als bloeden aanhoudt, of stopt voor een tijdje en dan verder, herhaal het proces. Als bloeden niet stopt na twee of drie pogingen, of als de bloedstroom ernstig is, een bezoek aan een zorgverlener zo spoedig mogelijk.

4 Vermijd inslikken geen bloed. Hierdoor kan een kokhalsreflex veroorzaken en ook misselijkheid veroorzaken bij veel mensen. Als bloeden is gestopt, kunt u heel veeg bloed uit de buurt van de neusgaten, maar nogmaals, vermijd snuiten voor enkele uren. Als je eerste poging om uw neus te snuiten doen, dus heel voorzichtig om te re-opening gebieden die zijn begonnen om te genezen te voorkomen.

Hints

  • Vergeet niet om het hoofd naar achteren kantelen bij een poging om het bloeden te stelpen.
  • Als bloeden is mild tot matig, het uitvoeren van zelf-behandeling. Echter, roep de hulp van een medische faciliteit zo snel mogelijk als bloeden is ernstig en vertoont geen tekenen van vertraging. Vermijd praten tijdens het wachten voor het bloeden te vertragen, en adem langzaam en gelijkmatig via de mond.